Cauta in 21.052 retete

Mancaruri

Pagina 28 din 58
Se curata pestele se spala bine. Legumele le taiem felii. Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele. Pestele il condimentam cu sare si piper si il punem peste stratul de morcovi. In interior punem 2-3 felii de rosii, 1 felie de ceapa si 2 felii de lamaie....
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor...
Condimentam somonul cu sare si piper si il punem pe gratarul uns in prealabil cu putin ulei. Ciupercile se taie jumatati, se condimenteaza, se stropesc cu putin ulei, se adauga un catel usturoi taiat cubulete si se pun intr-o tava la cuptor. Intr-o tigaie se inchinge uleiul, se pun rosiile...
Bucatile de peste se sareaza si se pipereaza apoi se dau prin faina. Se incing intr-o tigaie 3 linguri de ulei si peste se rumeneste pe ambele parti . Odata rumenit, pestele se coate din tigaie si se pastreaza deoparte. In aceeasi tigaie, fara a o spala, se adauga restul de ulei, apoi ceapa...
Se aprinde cuptorul si se regleaza la 180 de grade Celsius. Pastravii curatati si spalati se sareaza si se pipereaza atat in exterior, cat si in interior. Cei 2 catei de usturoi se taie in lamele subtiri. In pielea pastravilor se fac incizii cu varful unui cutit, in care se introduc lamele de...
Pregatim un jar din lemne si carbuni iar cand este gata punem deasupra gratarul sa se incinga. Taiem pestii pe burta, scoatem intestinele, branhiile ,ii spalam bine si ii punem sa se scurga de apa.Curatam usturoiul de coaja si taiem cateii de usturoi pe lungime.Untul il taiem cubulete iar...
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua,...
Se spala fileurile de macrou, se pun la scurs, se condimenteaza si se lasa 10-15 minute pentru a-si lua din condimente. Se coc pe o tava sau pe grril ardeiul si rosiile. Se curata legumele de coaja si se se taie cubulete.Se pune apa la fiert, se adauga legumele, piperul, sarea, ardeiul iute...
Se curata pestele cod de solzi, se taie cozile , se decapiteaza, se taie pe lungime apoi se portioneaza in bucati potrivite si se spala cu apa rece.Se lasa sa se surga de apa apoi se condimenteaza. Legumele se curata de coaja, se spala si se taie astfel: cartofii-cuburi,morcovii- rondele,...
Se decapiteaza pestii , apoi se curata de intestine, se spala si se pun la scurs intr-o sita mare deasupra unei oale.Dupa ce s-au scurs se ia fiecare peste si se condimenteaza cu condiment pentru peste. Se curata usturoiul , se taie marunt, se adauga un praf de sare , se piseaza, se adauga o...
Se curăța și spală bine scoicile.Se pun într-un vas cu 3 linguri de ulei și 4 căței de usturoi. Se toarnă vin, se acoperă și se lasă pe foc 8 minute, agitând cratița din când în când.După ce au fiert, se scoate carnea și se lăsa sub capac. Se...
Pas 1 Se taie somonul în fâșii, se asezonează cu sare și piper și un fir de ulei de măsline. Se bate crema de brânză cu smântâna, sare și coaja de lămâie.Pas 1 Se taie somonul în fâșii, se asezonează cu sare și piper și un fir de...
Pas 1 Mai intai se spala foarte bine toate fructele de mare si carnea de pui. Se pun la fiert si se face o supa.Pas 2 Se pune mai intai carnea de pui, iar cand aproape este gata se adauga si fructele de mare.Pas 3 Se curata legumele si se taie marunt. Se pun intr-o tigaie , la prajit, in...
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute....
Spalam pestele si apoi il stergem bine cu servetele de bucatarie. Curatam cartofii si ii taiem cuburi iar morcovii curatati ii taiem rondele mai groase. Punem legumele intr-o tava si stropim cu 3 linguri de ulei de masline. Condimentam cu sare, piper, cimbru si rozmarin si amestecam bine....
se taie ceapa felii se aseaza multa sub peste apoi pestele se pun rosiile jumatati ori taiate in patru bucati se pun condimentele piperul se da la cuptor . nuse puneulei pesteleavand grasime multa .spre final dupa ce il dam lacuptor se adauga verdeata . Se serveste cald cu mujdei de usturoi...
. Încinge cuptorul la 200°C/gaz 6. Taie o bucată mare dreptunghiulară de folie de aluminiu și modeleaz-o sub formă de plic. Pune înăuntru varza chinezească, apoi peștele, ghimbirul și usturoiul. Toarnă sosul de soia și mirinul, apoi asezonează. 2....
Încinge cuptorul la 220ºC/gaz 7. Așază ardeii, ceapa, roșiile și măslinele într-o tavă încăpătoare și dă-le la cuptor 15 minute, până se înmoaie și se rumenesc ușor. 2. Adaugă passata, asezonează și formează printre legume 4 spații mici,...
1. Încinge cuptorul la 200ºC/gaz 6. Pune feliile de cartofi într-o tavă, stropește-le cu ulei, presară frunzele de cimbru, asezonează și amestecă bine. Dă la cuptor 25 de minute. 2. Amestecă cheddarul cu crema de brânză, pesmetul și muștarul într-un...
1. Unge cu ulei și tapetează cu folie alimentară o formă de terină sau de cozonac. Așază câteva frunze de mărar și câteva fâșii de somon afumat pe fundul formei (aceasta va fi partea superioară a terinei, așa că ai grijă să arate cât mai bine). 2....