Mancaruri
Pagina 31 din 58
Pangasius în crustă de foietaj cu garnitură de sote morcovi și un sos de hrean cu pastă de tomate
Adauga la favorite
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crustă de foietaj cu garnitură de sote morcovi și un...
Se curata pestele si se spala bine.Legumele spalate si taiate felii.Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele.Pestele il condimentam cu sare si piper si delikat il punem peste stratul de morcovi.In interior asezam jegumele taiate fasii restul legumelor...
Rondelele de somon se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie se topeste 50 g unt si se pun rondelele de somon. Se tine pe foc aproximativ 20 minute, la foc mic, intorcandu-le cu grija, din cand in cand, apoi se scot pe o farfurie. Sos: Intr-o...
Se curata, se spala , se lasa la scurs pestele.Se cresteaza , se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Fiecare bucata de peste se da printr-un amestec de malai,faina si patrunjel uscat, se aseaza pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei de masline si se...
Foaia Intr-un castron se pune 1 pahar de apa sau lapte cald, 1 ou, sare si 1 lingurita de zahar si se amesteca bine.Apoi adaugam drojdia si faina si omogenizam bine dupa care se pune untul cubulete.Cand aluatul este uniform si nu se mai lipeste de maini, acoperiti cu folie si lasati la un loc...
Cei 4 carasi se spala si se dau cu praf de sare. In 3 farfurii late asezam faina de malai, smantana si fulgii de porumb zdrobiti cat mai bine. Pe rand luam cate un caras(carasul poate fi crestat pe spate ) pe care-l tavalim intai prin faina de malai (sau poate fi si alba........aceasta prima...
Se toaca ceapa si verdeata marunt,se da fileul de peste prin masina si piinea bine stoarsa. Se pune intr-un vas tocatura, cu ceapa,verdeata,usturoiul zdrobit si oul.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine, apoi se formeaza chiftelute de marimea dorita. Se tavalesc prin pesmet si...
Se unge o tava mai mare cu unt sau ulei de masline, apoi se aseaza pestele curatat Se umple cu ciuperci si se coase, dupa care se da la cuptor cca 40-50 minute Se serveste cu garnitura de orez, legume.
Se va curata pestele si se va spala bine in apa rece, dupa care vom portiona in bucati potrivite pentru al aseza in tava.Pregatim o tava de cuptor cu ulei si il vom aseza unul cate unul, punem condimentele, foile de dafin, piperul boabe si turnam apa cat sa il acopere.Il dam la cuptor la foc...
Pestele se trece prin masina de tocat carne sau se pune in robot si se mixeaza (eu l-am pus in blender). Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu pestele tocat. Se rade cascavalul pe razatoarea mare si se adauga la compozitia noastra. Se adauga si pesmetul, oul, 2 linguri de ulei, sare...
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai...
Se ia una bucata crap mare si proaspat se spala, se curata , se pune in otet si in saramura, se lasa macar o zi in saramura…cine are rabdare, cine nu, asa ca mine, lacom si pofticios, il spala doar, il tine putin in otet si il sareaza din belsug. Inainte sa punem pestele in tava, ii...
Păstrăvii se curăţă și se spală în multă apă rece. Se presară cu sare, piper și rozmarin și se lasă la rece cam 15 minute. Făina se amestecă cu mălaiul. Păstrăvii se tăvălesc în amestecul de făină, apoi se pun într-o tavă acoperită cu hârtie de...
Taiem pe lungime filurile de peste in fasii de 1 cm.Le condimentam si apoi imletim cate 3 fasii intre ele ca pe niste codite,fixand capetele cu scobitori.Le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta iar apoi se servesc alaturi de ce garnitura dorim. Eu...
Pestele decongelat,spalat se condimenteaza si se prejeste in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si apoi se scrg si se toaca si se calesc in putin ulei,adaugam sare si piper dupa gust,la final usturoiul tocat fin. Ceapa tocata marunt se caleste in putin unt amestecat cu 1 lingura...
Feliile de somon se spala,se usuca cu un servet. Se sareaza si se condimenteaza pe ambele parti,se pune ulei in tava si asezam rondelele de peste. Punem o lingura de piper rosu boabe si zeama de la o lamaie peste peste. Am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor 25 min,dupa care am...
1 Pregatiti pestele si curatati ceapa - le spalati bine. 2 Ceapa o taiati bucati mai mari - julien si jumatate din ea o puneti intr-o tigaie adanca - tigaia nu trebuie unsa cu nimic si nici incalzita. 3 Pestele il taiati bucati portivite si aranjati peste ceapa - vedeti ce tigaie aveti si cat...
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de...
Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in vas de yena uns cu unt. Asezi cate 2-3 fasii de ceapa si felii de usturoi in interiorul pestelui. Ornezi pestele cu ceapa, usturoi si lamaie. Sosul: Incingi o ligura de unt, adaugi smantana,...
Se aprinde cuptorul si se regleaza la 180 de grade Celsius. Pastravii curatati si spalati se sareaza si se pipereaza atat in exterior, cat si in interior. Cei 2 catei de usturoi se taie in lamele subtiri. In pielea pastravilor se fac incizii cu varful unui cutit, in care se introduc lamele de...