Cauta in 21.308 retete

Crap pe pat de legume

Ingrediente

Crap: 1 Ulei: 100 ml Lamaie: cateva felii Ceapa verde: 3-4 fire Usturoi: 3-4 catei Rosii: 2 Morcovi: 1 Cartofi: 1 kg Busuioc: dupa preferinte Piper: dupa gust Sare: dupa gust Coriandru: dupa preferinte

Mod de preparare

Se ia una bucata crap mare si proaspat se spala, se curata , se pune in otet si in saramura, se lasa macar o zi in saramura…cine are rabdare, cine nu, asa ca mine, lacom si pofticios, il spala doar, il tine putin in otet si il sareaza din belsug. Inainte sa punem pestele in tava, ii bagam si in burta (dupa ce am curatat de tatii cele) niste rosii, ceapa, morcovi, o felie de lamaie, usturoi feliat si condimente. Taiem cartofii rondele subtiri, taiem si morcovii rondele si le punem in tava, apoi asezam crapul peste ele si punem busuioc, coriandru, 2-3 felii de lamaie, pentru inceput; dam la cuptor. Intre timp taiem rosiile rondele, tocam ceapa, usturoiul si asteptam. Dupa 15 minute, scoatem tava si punem si restul legumelor si mai lasam 15-20 minute.

Reteta trimisa de andu4bidden.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod