Cauta in 21.308 retete

Crap cu legume la cuptor

Ingrediente

1 crap la 1 Kg - 1,5 Kg, 3 rosii, 2 morcovi .3 cepe medii ,3 ardei grasi. putina telina, 3 catei de usturoi 50 ml vin alb sec .delikat picant ulei sare si piper 1 leg. patrunjel pentru decor 1 lamaie

Mod de preparare

Se curata pestele si se spala bine.Legumele spalate si taiate felii.Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele.Pestele il condimentam cu sare si piper si delikat il punem peste stratul de morcovi.In interior asezam jegumele taiate fasii restul legumelor impreuna cu o feliuta sau doua de lamaie le asezam pe deasupra pestelui si pe langa el, il dam la cuptor pentru 30 minute fiind stropit cu vin ,eu pun folie de aluminiu pentru 10 minute apoi il las fara folie sa se prajeasca el asa bine,cand este gata il scoatem din vas il punem pe un platou ii presuram putin patrunjel tocat si e gata de serviut cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi dupa gustul fiecaruia. Pofta buna!

Reteta trimisa de 1975elena.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod