Somon cu sos de capere
Ingrediente
2 rondele de somon 200 g ciuperci 200 g rosii cherry 50g capere sucul de la o lamaie 300g salata mixta rozmarin, sare, piper, usturoi
Mod de preparare
Condimentam somonul cu sare si piper si il punem pe gratarul uns in prealabil cu putin ulei. Ciupercile se taie jumatati, se condimenteaza, se stropesc cu putin ulei, se adauga un catel usturoi taiat cubulete si se pun intr-o tava la cuptor. Intr-o tigaie se inchinge uleiul, se pun rosiile cherry (taiate jumatati, dar nedesprinse de pe tija) si se condimenteaza cu sare si piper. Cand rosiile sunt aproape gata, se stropesc cu suc de lamaie, putin rozmarin si se adauga caperele. Somonul se stropeste cu sosul de rosii si capere, si se serveste pe un pat de salata mixta peste care s-au asezat ciupercile si rosiile.
Reteta trimisa de cambio21.