Crostini cu scoici
Ingrediente
Chilli uscaţi - 2 Cub Knorr Legume - 1 Pătrunjel - 40g Roşii - 3 Ulei de măsline - 125ml Usturoi - 6 Crutoane - 16 Scoici - 1000g
Mod de preparare
Se curăța și spală bine scoicile.Se pun într-un vas cu 3 linguri de ulei și 4 căței de usturoi. Se toarnă vin, se acoperă și se lasă pe foc 8 minute, agitând cratița din când în când.După ce au fiert, se scoate carnea și se lăsa sub capac. Se toacă usturoiul și chilli. Se opăresc roșiile pentru a le decojiți și se taie cubulețe.Se toarnă restul de ulei în tigaie, apoi usturoiul, chilli și pătrunjelul. Se adăugă roșiile și un cub Knorr de legume și se lasă la înăbușit cca. 10 minute.Se adaugă apoi miezul de carne și se amestecă. Compoziția se servește cu crutoane.
Reteta trimisa de ionica45.