Cod cu roșii la cuptor
Ingrediente
2 ardei grași roșii, fără semințe și tocați 2 cepe roșii, feliate 250g de roșii cherry 1 mână de măsline negre 350g de passata 400g de fasole boabe din conservă, scursă 4 fileuri de cod (aproximativ 600g) 1 legătură mică de busuioc
Mod de preparare
Încinge cuptorul la 220ºC/gaz 7. Așază ardeii, ceapa, roșiile și măslinele într-o tavă încăpătoare și dă-le la cuptor 15 minute, până se înmoaie și se rumenesc ușor. 2. Adaugă passata, asezonează și formează printre legume 4 spații mici, în care așază fileurile de pește. Mai dă la cuptor 15 minute, până când se pătrunde codul. Presară busuiocul și servește cu pâine crocantă, după preferință. 3. V.N. per porție: 284 kilocalorii, 37g proteine, 3g grăsimi, 1g grăsimi saturate, 27g carbohidrați, 8g fibre, 14g zahăr, 2,3g sare
Reteta trimisa de madalin87.