Mancaruri
Pagina 25 din 58
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si...
Uscam bine fileurile de somon cu ajutorul unui servetel si le condimentam cu sare si piper. Le dam apoi prin faina pe ambele parti. Batem ouale cu un praf de sare. Dam fileurile prin compozitia de ou . Le dam apoi prin pane-ul pentru peste (daca nu aveti puteti folosi pesmet ) Prajim bucatile...
Se curata fileul de peste de grasime si se taie in bucati mai mici Portocalele si lamaia se curata de coaja cu ajutorul unui cutit,incercand pe cat posibil sa eliminam toata partea alba deoarece este amara. Se taie apoi felii.Se aseaza pe o folie de aluminiu o bucata de peste,apoi doua felii...
1.Se curata stiuculita de solzi si intestine,se indeparteaza urechile si se spala in mai multa ape reci,apoi cu un cutit bine ascutit i se indeparteaza sira spinarii cu o parte din oase,dar cu mare grija sa nu taiem pielea si se indulceste cu un praf de sare. -2.Se curata tot zarzavatul si se...
Fileurile de peste se baga la marinat,de seara pana a doua zi ,intr-o cutie inchisa ermetic ,in amestecul obtinut din ingredientele de la marinata. Se taie ceapa marunt si se caleste putin in uleiul de masline,impreuna cu ciupercile curatate ,spalate si maruntite,se potriveste de sare si...
Se curata pestele de solzi si intestine,se cresteaza daca este mare si apoi se spala ,se scurge bine de apa apoi se,, indulceste" cu un praf de sare. Se incinge uleiul,se tavaleste pestele prin faina si apoi se rumeneste bine pe ambele fete. Rosiile se dau prin razatoare si apoi se...
1.Se curata scrumbia de solzi si intestine,se cresteaza,se spala bine cu apa rece ,se lasa sa se scurga bine sau se sterge cu un prosopel absorbant,apoi se,,indulceste" cu un praf de sare si se pipereaza cu piper aromat cu lamaie si se lasa 2 ore lasa rece. 2.Se prepara sosul de...
1.Fileurile de pangasius spalate si zvantate se stropesc cu suc de lamaie ,se sareaza si pipereaza dupa gust apoi se dau la rece cel putin o ora. 2.Legumele congelete se fierb 10 minute,in apa cu sare apoi se scurg bine. 3.Din fileurile de peste se fac corbete care se prind cu scobitori din...
Se spala si curata foarte bine pestele, se unge cu sare si piper si se aseaza in tava de la cuptor, care a fost unsa in prealabil cu ulei. Dupa 30 minute se scoate din cuptor, se adauga rondelele de rosii, sucul de rosii si cateva rondele de usturoi si se da din nou la cuptor inca 30 de...
Toate ingredientele pentru aluat se pun intr-un vas incapator, se amesteca si se formeaza o bila. Se lasa la odihna 30 de minute. Apoi, aluatul se imparte in trei si din prima bucata se formeaza bilute care se pun in fiecare adancitura din tava. Eu am o tava speciala pentru minibriose, dar...
Am dat la blender compozitia si am lasat-o sa se odihneasca o ora, apoi am facut clatitele. Crema de branza cu smantana a fost de la Apetito si n-am facut decat sa adaug marar taiat marunt. Somonul putin, doar 150g, mi-ar fi trebuit 300g dar a fost bine si asa, o sa vedeti. Fiecare clatita am...
Curatam feliile de paine de coaja si 300g de miez de paine amestecam cu 75 g unt pana cand se inmoaie si formam astfel primul blat. La fel am procedat si cu blatul doi, in schimb, la blatul trei mi-au ramas doar cojile si le-am folosit pe cele de la o singura paine. Le-am inmuiat cu putin...
Eu am injumatatit reteta. Am avut doar 400g merluciu, doua trunchiuri, si am folosit doar 3 portocale. Stoarce portocalele si pastreaza zeama. 1. Curata bine pestele, desfa-l fileuri si taie-le bucati mari. Tavaleste bucatile de peste prin faina, scutura-le si prajeste-le in uleiul incins....
Se fierb cartofii in apa cu sare, apoi se paseaza, lasandu-se la racit. Se scurge tonul de ulei si se adauga peste cartofi. . Am taiat marunt fileurile de ansoa, f.f.f.sarate si am adaugat caperele(seamana cu boabele de mazare, doar ca au forma conica, nu rotunda). Se amesteca si acestea,...
Samburii de nuca se pun intr-o tigaie fara grasime si se tin pe foc mic pana se desprinde coaja de pe ei. E important ca toti samburii sa fie albi,decojiti ca sa nu compromita culoarea roz a mousseului. Somonul se taie fasii si se pune in blender impreuna cu samburii de nuca, untul, zeama de...
1. Pe o folie alimentara transparenta suficient de lunga si lata se asaza somonul astfel incat fiecare felie sa acopere putin din alta felie. Eu nu am facut decat sa transfer somonul pe folie, era perfect aranjat. 2.Branza se mixeaza cu smantana si se potriveste de sare. Se adauga si mararul....
Am cumparat 4 fileuri congelate, sub forma de patrate de la Kaufland, le-am lasat la dezghetat, le-am uscat in prosoape de hartie si le-am condimentat cu condimente pentru peste Kotanyi Nouvelle cuisine Se lasa la rece 30 minute, dupa care se prajesc usor in ulei incins. Se spala si se taie...
Se da pestele prin masina de tocat-eu l-am pus la robot. Ah, si punga era de 600 de g de cod, dar cred ca daca aveam 1 kg era mai bine... Se amesteca cu albusurile, se asezoneaza cu sare si piper. Eu l-am stropit cu putina zeama de lamaie dupa ce l-am decongelat, sters, uscat... Spanacul,...
1.Speli bine cartofii si ii fierbi, cu tot cu coaja, in apa cu sare. Ii strecori, cureti coaja si ii tai felii. Separat, amesteci intr-un castron cele doua oua batute, faina, smanatana si un praf de sare si piper, pana se obtine un sos gros. 2. Ungi o forma termorezistenta cu unt, tapetezi cu...
1. Pt. aluat, se framanta bine faina cu untul, ouale batute cu un praf de sare si 2 lg de apa rece. Se mai pune faina daca e necesar (eu am mai pus 3-4 lg). 2. Aluatul astfel obtinut se inveleste intr-o folie de plastic si se lasa la frigider 30 de min. 3. Intre timp, curata pestele (eu am...