Cauta in 21.052 retete

Mancaruri

Pagina 21 din 58
Se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se pune la prajit in uleiul incins. Se adauga ciupercile si se prajesc in continuare. Se adauga sosul de rosii sau rosiile curatate si se lasa sa fiarba la foc mic 15 minute pana se ingroasa. Se condimenteaza cu sare si piper si cu patrunjel...
Se curata ceapa si se spala apoi se toaca marunt si se pune in tigaie cu uleiul de masline, se lasa sa se inmoaie putin apoi se adauga ardeii taiati cubulete , si ciupercile - toate spalate si taiate cubulete. Se lasa sa se imabuse putin apoi se adauga pasta de tomatese adauga un pahar cu apa...
Compozitia Se iau buretii/ciupercile si se toaca marunt, soia se pune la fiert timp de 5 minute apoi se scurge foarte bine de apa, se da ceapa si usturoiul prin razatoarea cea mica, se adauga faina pentru a se lega si condimentele dupa gust. Toate acestea se amesteca bine intr-un bol. Forma...
Am calit ceapa taiata intr-un pic de ulei,am pus apoi ciupercile taiate,am lasat sa fiarba putin,am pus orezul si o lingura de boia de ardei , gogosarul maruntit, sare,piper.Daca este prea multa zeama se scurge din compozitie si se adauga peste sarmalele gata facute in oala. Se fac sarmalele...
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Stevia curatata de cotoare,spalata in multe ape reci,o pun la oparit intr-un vas cu apa care clocoteste pe foc,3-4min,o scurg si dupa ce se raceste,o tai;in cratita cu ulei incins,calesc ceapa,adaug stevia,orezul spalat si scurs,bulionul si 4cesti de apa,amestec,pun capacul si las sa fiarba...
Curatam cartofii ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert in apa cu sare si 2 linguri ulei. Ii fierbem doar pe jumatate. Scurgem cartofii de apa si ii punem in tava unsa cu ulei de masline. Presaram sare, piper, boia si praful de usturoi. Din loc in loc punem crengutele de rozmarin.Ii...
Cu o seara inainte se pune nautul la inmuiat in apa rece.A doua zi se scurge si se mixeaza cu ceapa taiata,patrunjelul si coriandrul tocat si usturoiul pisat. Trebuie sa se obtina o pasta consistenta,in care se adauga boiaua,sarea si piperul. In timp ce se incinge uleiul,cu mana umeda se...
Cu o seara inainte de preparare,se pune nautul in apa rece.A doua zi se scurge si se pune la fiert.iar cand boabele s-au inmuiat se scurge si se mixeaza. Se adauga sucul de lamaie si uleiul in timp ce se continua mixarea,apoi usturoiul pisat. Se scoate pasta intr-un bol sau o farfurie,se fac...
Urzicile se curata,trebuie sa ramana doar varfurile, se spala si se pun la fiert. Se pun intr-o oala de 5 l. aproximativ 3 l.apa si se lasa la fiert. Daca apa clocoteste cand se pun urzicile si se lasa la fiert 30 min. Dupa ce s-au fiert,urzicile se scurg si se toaca marunt. Intre timp se...
Mod de preparare: Fasolea se pune la inmuiat cateva ore in apa calduta,se scurge si se pune apoi la fiert in alta apa calda. Cand este bine fiarta se adauga sare si se mai lasa sa mai dea cateva clocote. Daca a ramas prea multa zeama,mai scurgem din ea si apoi cu un blender putem pasa...
Mod de preparare: Taiem vinetele pe jumatate in lungime.Scoatem mijlocul,lasam doar 1 cm pe margine.Tot ce scoatem din vanata tocam cubulete. Ceapa tocata se caleste in putin ulei,adaugam ardeii tocati marunt si apoi rosiile decojite dupa ce au fost oparite cateva min. de asemeni taiate...
Mod de preparare: Mazarea,morcovul si bucatile de soia se fierb in acelasi vas impreuna cu cei doi catei de usturoi si vegeta. Mai intai punem morcovul,apoi cam cand acesta e fiert pe jumatate punem mazarea si bucatile de soia pe care le lasam 10 min si le scoatem sa se raceasca. Mazarea se...
Se fierbe 10 minute fasolea,se sareaza dupa gust si se serveste cu usturoi. Pofta buna!
Se curata si se spala pestele foarte bine. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pregatesc aparatul de aburi si pun apa pana la semnul indicat. Asez pestele in tavitele speciale si ii programez timpul la 20 de minute. Se serveste cu usturoi sau diverse legume. Simplu,gatit natural si...
Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Ardeiul rosu il taiem cubulete, iar morcovul il curatam si il facem rondele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam legumele pregatite si le inabusim 3-4 minute. Adaugam o cana cu apa si lasam sa fiarba. Rosiile le tocam cat mai mici si le dam...
Se caleste ceapa putin si apoi se adauga morcovul dat prin razatoarea fina. Se adauga 3 linguri de apa si se lasa la fiert. Ardei copti se taie fasii si se adauga si ei in tigaie impreuna cu usturoiul tocat fin. Se mai lasa pe foc circa 10 min si apoi se pune conserva de rosii, se...
Curatam cartofii de coaja, ii taiem cuburi, ii spalam si ii punem la fiert.Pe la jumatatea fierberii adaugam delikatul de legume. Curatam si spalam cepele, morcovii si ardeii capia, dupa care ii tocam.Intr-o tigaie punem uleiul si cand s-a incins adaugam ceapa, amestecam si dupa 4-5 minute...
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna...
Se curata ceapa si se toaca marunt. Morcovul se spala, se curata si apoi se rade prin razatoare, iar ciupercile se spala si se toaca marunt.Soia se fierbe putin, apoi se scurge de apa. Ceapa se caleste intr-o tigaie cu ulei, apoi se adauga morcovul, ciupercile si se calesc impreuna. Apoi se...