Cauta in 21.052 retete

Aperitive

Pagina 8 din 21
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava...
Eu am folosit carne de stiuca dar puteti folosi orice alt peste, mai ales peste alb. Am spalat stiuca apoi am dezosat-o. Calim ceapa verde tocata marunt in 50 gr unt. Tocam carnea de peste si o punem intr-un vas. Adaugam ceapa, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, painea inmuiata in...
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele...
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua,...
1. Încinge cuptorul la 180ºC/gaz 4. Așază feliile de baghetă pe o tavă întinsă, stropește-le cu jumătate din cantitatea de ulei și dă-le la cuptor 10 minute, până devin crocante. Întoarce-le, stropește-le din nou cu uleiul rămas și mai dă-le la...
Îndepărtează crusta de la feliile de pâine. Întinde-le cu sucitorul, până devin plate și pliabile. Unge-le cu un strat de cremă de brânză. Adaugă somon afumat și frunze de năsturel. 2. Formează 4 rulouri lungi și dă-le la rece între 15 minute...
Este cunoscut faptul că peştele este foarte sănătos, fiind, de altfel, şi cel mai recomandat aliment. Îţi propunem aşadar delicioasele rulouri de peşte cu legume, pe care le poţi prepara oricând, chiar şi în timpul posturilor. Mod de preparare: Căleşte legumele...
Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si...
Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se taie bucatele f mici. Se adauga toate ingredientele,in afara de masline;se amesteca,se lasa de seara pina a 2-a zi. A 2-a zi,se fac...
Un aperitiv usor de facut, rapid, poate fi preparat in mai multe feluri, depinde de ingredientele pe care le aveti la indemana. E bun si ca gustare la serviciu. Taiati bagheta in 6 bucati pe lungime (cornurile se taie in jumatate) si scoateti miezul cu o furculita. Intr-un castron puneti...
Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus crud, mustar, sare, piper, zeama de lamaie si ulei. Tocati foarte marunt ceapa si ardeiul rosu (pastrati cateva feliute pentru decor). Puneti intr-un blender conserva de peste, un ou fiert si galbenusul de...
Cumpărăm somonul fumme gata feliat. Tăiem feliile de somon pe jumătate, punem 2-3 capere și rulăm. Procedăm așa cu toate feliile de somon. Le aranjăm pe un platou. Le stropim cu zeama de la o lămâie. Ornăm cu felii subțiri de lămâie și restul de capere. Poftă bună!
Foaia Intr-un castron se pune 1 pahar de apa sau lapte cald, 1 ou, sare si 1 lingurita de zahar si se amesteca bine.Apoi adaugam drojdia si faina si omogenizam bine dupa care se pune untul cubulete.Cand aluatul este uniform si nu se mai lipeste de maini, acoperiti cu folie si lasati la un loc...
Se toaca ceapa si verdeata marunt,se da fileul de peste prin masina si piinea bine stoarsa. Se pune intr-un vas tocatura, cu ceapa,verdeata,usturoiul zdrobit si oul.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine, apoi se formeaza chiftelute de marimea dorita. Se tavalesc prin pesmet si...
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Pestele din conserva se scurge de ulei,apoi se paseaza bine,adaugam untul si zeama de lamaie dupa gust.Potrivim de asemenea de sare si piper.Daca vrem putem sa mai adaugam si o ceapa mica taiata marunt de tot.Eu nu am pus de data asta.Am umplut jumatati de lamaie si sferturi de gogosar cu...
Taiem pe lungime filurile de peste in fasii de 1 cm.Le condimentam si apoi imletim cate 3 fasii intre ele ca pe niste codite,fixand capetele cu scobitori.Le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta iar apoi se servesc alaturi de ce garnitura dorim. Eu...
Pentru inceput, se pregateste dressingul, amestecand omogen zeama de lamaie, mustarul si uleiul de masline extravirgin. Se prajeste painea (la toaster sau pe plita), apoi se freaca bine cu catelul de usutori, sa se imbibe cu aroma lui. Painea se taie in cubulete si se pune in farfuria in care...
Fasolea se fierbe în apă cu sare pentru 2 minute. Se spală sub jet de apă rece. Foile de orez se înmoaie una câte una în apă rece până devin maleabile. Se așează o bucată de somon spre unul dintre capete. Deasupra se așează fasole verde și fâșii...
Ceapa curatata si tocata marunt se caleste in 2 linguri de ulei.Pieptul de porc il taiem cubulete mici si-l adaugam peste ceapa sa se prajesca putin..Adaugam ardeii taiati de asemni marunt si rosiile cubulete. Potrivim de sare si piper,adaugam cateva fire de patrunjel verde tocat marunt. Cu...