Cauta in 21.435 retete

Aperitive

Pagina 5 din 21
Se prajesc feliile de paine.Se ung cu ulei de masline dupa care se pun bucati de rosii,felii de masline si se rade telemea.Se condimenteaza cu sare si piper,se decoreaza cu patrunjel.
Se feliaza ,se pune pe o farfurie si se consuma cu paine prajita
Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a...
Taie rosiile bucati marisoare.Pune-le intr-o craticioara cu busuiocul taiat,otetul de vin rosu,uleiul de masline si putina sare si piper .Amesteca totul usor si lasa compozitia sa se odihneasca circa 5 minute. Prajeste feliile de ciabatta pe ambele parti ,apoi freaca-le pe o parte cu...
Feliile de paine se usuca in cuptor 5 minute. Intre timp se curata rosia de coaja si se taie cubulete. Usturoiul se toaca foarte fin si se amesteca 1-2 linguri de ulei de masline. Se pun rosiile taiate si se amesteca. Feliile de paine se pun pe o farfurie, se intinde un strat de rosii si se...
Masline negre: - Se amesteca maslinele cu uleiul pana cand se obtine o pasta fina. Se pastreaza intr-un borcan cu capac in frigider timp de 6 saptamani. Se serveste la temperatura camerei cu paine prajita italiana. Masline verzi: - Se scurg maslinele si se combina cu restul ingredientelor...
Se curata miezul de avocado cu o lingurita apoi il mixam impreuna cu busuiocul,2linguri de ulei de masline si cu sucul de la o lamaie verde.Potrivim de sare dupa gust.Taiem mai marunt morcovii si-i punem la fiert.Ii lasam sa se raceasca.Morcovii si pastaile de fasole scurse bine le amestecam...
Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si os, fiert si racit, inainte. Intr-un bol, batem putin ouale, cu o furculita. Punem uleiul...
In cazul in care dispuneti de un robot taiati in bucati mari toate ingredientele de mai sus si bagati-le la mixat sau, daca nu aveti un robot, le puteti da prin masina de tocat. In compozitie adaugati si 2 linguri smantana restul se pastreaza pentru uns checul inainte de coacere.Tapetati o...
Curatam dovleceii si morcovii si ii dam prin razatoare. Intr-un vas de plastic, amestecam ouale cu uleiul si apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt (e bine sa cernem intotdeuan faina amestecata cu praful de copt ca sa fim siguri ca nu ne trezim cu vreun bulgaras de praf de copt in...
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de...
Bagheta se taie in doua si se goleste de miez cu ajutorul unui cutit cu lama mai lunga. Miezul scos se pune intr-un bol si peste el se adauga cascavalul, branza, smantana, ouale crude, boiaua, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine. Jumatatile de bagheta se umplu...
Faceţi o gaură mică în coaja oului, cu un ac subţire, la bază. Astfel, se înlătură aerul dintre coaja de ou şi membrană, permiţând oului să fiarbă într-o formă rotundă. După ce sunt înţepate, ouăle se pun la fiert într-o cratiţă...
Se fiebe ficatul si apoi se taie cubulete,se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ficatul , ouale si faina,verdeturile tocate marunt si se pun in tava care este acoperita cu hartie de copt, apoi se da la cuptor. Este...
Se toaca marunt ciupercile,se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete.Se da branza pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei .Se bat ouale cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie. Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza....
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza...
Maruntaiele se taie bucati, se spala, se oparesc apoi se pun la fiert in apa cu sare, frunzele de dafin si boabele de piper. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca apoi se trec prin masina de tocat sau se toaca cu cutitul (mie imi place mai mult sa le toc cu cutitul). Ceapa si usturoiul, se...
Pieptul de pui a fost spalat si scurs bine de apa dupa care l-am tocat la robot.Legumele au fost si ele spalate dupa care au fost tocate marunt sau in cubulete dupa preferinta fiecaruia.Intr-un bol am adaugat carnea peste care am pus ouale amestecam usor cu furculita adaugam ardeiul,morcovul...
Mod de preparare: Ficateii se spala si se fierb pentru 5 minute. Apoi se scot din apa si, eventual, se spala. iupercile se taie marunt. La fel si ceapa verde. Acestea se calesc impreuna in ulei. Ficateii se mixeaza la robot. Peste pasta rezultata se pun ciupercile si ceapa, ouale, verdeata,...
luatul de foietaj se lasa la decongelat la temperatura camerei. Se foloseste cand inca mai este putin inghetat, decongelat complet va fi greu de manevrat. Oul se bate bine cu un praf de sare. Se intinde foaia de aluat si cu o forma rotunda decupam cerculete in numar par. Jumatate din ele se...