Cauta in 67.306 retete

Aperitive

Pagina 6 din 21
Cu o lingurita scobim miezul de la avocado. Il punem intr-un vas si punem zeama de lamaie peste el ca sa nu oxideze. Pasam miezul de avocado cu furculita. Tocam marunt rosia ceapa si patrunjelul. Le punem peste pasta de avocado, asezonam cu sare si un praf de chilli si amestecam. Daca este...
Mai intai se pregateste o pasta din susan: se pun semintele de susan la prakit intr-o tigaie nonaderenta, apoi se mixeaza cu un blender (sau cu robotul de bucatarie) si se adauga putin ulei de masline. Dup ace pasta devine cremoasa si omogena este gata. Intre timp, nautul se fierbe putin in...
Se prajesc feliile de paine.Se ung cu margarina si se orneaza cu rosii si patrunjel.Se servesc cu ceai!
Vanata se taie in felii pe lungine, se sareaza si se lasa la scurs. Dupa 30 de minute se pun la copt pe gratar. Se prepara un piure din cartofi, margarina, usturoi si nucile maruntite. Se potriveste gustul cu sare. Daca este prea gros se mai subtiaza cu putin apa calduta. Ceapa se toaca...
Soia granule se pune la fiert in apa in care s-a adugat sare, piper si cimbru pana se inmoaie.Se scurge,se lasa sa se racesca. Morcovul, pastarnacul, cartofii si ceapa toate curatate se dau prin razatoarea mare. Se adauga sarea,piperul,usturoiul pisat,pesmetul,patrunjelul maruntit,faina si se...
Mod de preparare Scoatem miezul de la avocado cu ajutorul unei linguri. Spalam legumele. Tocam toate ingredientele marunt, amestecam cu 2-3 linguri ulei de masline,asezonam cu sare,piper,boia si zeama de lamaie,dupa gust . Servim cu chips tortillas . Deliciu garantat. Pofta buna!
Compozitia Se iau buretii/ciupercile si se toaca marunt, soia se pune la fiert timp de 5 minute apoi se scurge foarte bine de apa, se da ceapa si usturoiul prin razatoarea cea mica, se adauga faina pentru a se lega si condimentele dupa gust. Toate acestea se amesteca bine intr-un bol. Forma...
Ananasul, para, piersicile si banana se curata, rand pe rand, de coaja si se taie in diverse forme,de preferat ,longitudinal. Strugurii, capsunile si murele se spala bine de praf sub jet de apa rece. Se iau frigaruile si se infig cu grija fructele, alternandu-le dupa preferinta. In continuare...
Merele le dam pe razatoarea mare, iar telina si morcovii pe razatoarea mica. Amestecam cruditatile cu maioneza si pregatim feliile de paine pt tartine. Taiem bagheta felii si le asezam intr-o tava de cuptor si lasam pana se rumenesc. Punem pe felii salata de cruditati si ornam cu feliute...
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Cu o seara inainte se pune nautul la inmuiat in apa rece.A doua zi se scurge si se mixeaza cu ceapa taiata,patrunjelul si coriandrul tocat si usturoiul pisat. Trebuie sa se obtina o pasta consistenta,in care se adauga boiaua,sarea si piperul. In timp ce se incinge uleiul,cu mana umeda se...
Ai nevoie de o idee pentru a prepara o reţetă rapidă de post? Eva.ro îţi recomandă un pateu vegetal de linte portocalie plin de proteine, fibre şi foarte săţios.
Preparare; Se scot 4 bucati file din somotei care se intind un pic cu un ciocan de snitel intre 2 folii de plastic, se sareaza si se aromatizeaza cu ierburi de Provence. Varfurile de sparanghel se baga in apa clocotita cu sare, se fierb 5 minute apoi se clatesc cu apa rece si se pun in sita...
Un platou festiv minunat pregatit in 5 minute! Ingredientul principal, branza cu usturoi si ierburi pe care o puteti face din branzica proaspata de vaci, in care adaugati 2-3 catei de usturoi si ceapa verde, patrunjel si frunze de telina. Pe fiecare chips se pune o gramajoara de branzica , o...
Tonul se pune la scurs. Conserva a avut 185g, deci eu am cam dublat cantitatile la celelalte ingrediente ;-) Ceapa curatata si castravetele se dau pe razatoarea mica, apoi se scurg bine de tot de zeama. Sunca se da tot pe razatoarea mica. Untul se spumeaza impreuna cu galbenusul fiert-pe care...
Preparare blaturi din paine: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia.Se adauga apa calduta,uleiul, sarea si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si devine un aluat compact. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand...
Canape-cu accent pe ultimul e- este denumirea originala, franceza, a oricarui antreu care se ia cu degetele si se mananca dintr-o imbucatura ;-) 1.Se fierb separat ouale si orezul, se pune tonul la scurs. Se taie ceapa si usturoiul marunt. Dupa ce au fiert ouale, se lasa in apa rece sa se...
Toate ingredientele pentru aluat se pun intr-un vas incapator, se amesteca si se formeaza o bila. Se lasa la odihna 30 de minute. Apoi, aluatul se imparte in trei si din prima bucata se formeaza bilute care se pun in fiecare adancitura din tava. Eu am o tava speciala pentru minibriose, dar...
Am dat la blender compozitia si am lasat-o sa se odihneasca o ora, apoi am facut clatitele. Crema de branza cu smantana a fost de la Apetito si n-am facut decat sa adaug marar taiat marunt. Somonul putin, doar 150g, mi-ar fi trebuit 300g dar a fost bine si asa, o sa vedeti. Fiecare clatita am...
Samburii de nuca se pun intr-o tigaie fara grasime si se tin pe foc mic pana se desprinde coaja de pe ei. E important ca toti samburii sa fie albi,decojiti ca sa nu compromita culoarea roz a mousseului. Somonul se taie fasii si se pune in blender impreuna cu samburii de nuca, untul, zeama de...