Cauta in 21.052 retete

Rulada de somon cu crema de branza si avocado

Ingrediente

300 somon afumat 300 gr crema de branza 1 avocado 2 lingurite zeama de lamaie piper alb sare de mare

Mod de preparare

Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in strat subtire. Scobim miezul de avocado, il stropim cu zeama de lamaie si il pasam cu o furculita astfel incat sa mai ramana si bucatele. Il amestecam cu cele 100 gr crema de branza ramase si asezonam cu sare de mare si piper alb.Adaugam cealalta jumatate de gelatina si omogenizam. Intindem amestecul peste crema de branza. Rulam strans cu ajutorul foliei si strangem bine la capete. Dam la frigider pana se intareste si o taiem felii cu un cutit foarte bine ascutit.Stergem cutitul inainte de fiecare felie. Decoram cu ceapa verde.

Reteta trimisa de vio_dreams.

Comentarii (1)

  • robert  pe 13 oct 2015, 21:23
    reteta incompleta

    ai trecut ingredientele ,fara sa spui nimik de gelatina,fara sa spui ce fel de crema de branza ai folosit ,iar modul de preparare foarte evaziv.Ca sugestie te rog ca pe viitor sa fi mai explicit ,pentru ca retele tale sa poata fi folosite si de catre cei mai putin initiati in bucatarie

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod