Cauta in 21.294 retete

Mic dejun cu oua si pasta de peste

Ingrediente

o conserva de peste in ulei sau in bulion (125-175 g) 3-4 oua 2 linguri smantana 1 ceapa mica 1/2 ardei gras rosu 1-2 castraveciori acri cateva feliute de branza si salam 3-4 masline o lingura mustar 10-15 ml ulei (de masline) 2 lingurite zeama de lamaie (otet) sare, piper

Mod de preparare

Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus crud, mustar, sare, piper, zeama de lamaie si ulei. Tocati foarte marunt ceapa si ardeiul rosu (pastrati cateva feliute pentru decor). Puneti intr-un blender conserva de peste, un ou fiert si galbenusul de la alt ou fiert (pastrati un albus si un ou fiert intreg). Mixati cateva secunde, adaugati maioneza (pastrati o lingura), smantana, ceapa si ardeiul tocat, sare, piper dupa gust si amestecati cu o lingurita.Incepeti sa aranjati platoul cu feliutele de branza si salam, puneti in mijloc 2-3 linguri de pasta de peste, asezati langa cele doua jumatati de ou umplute cu pasta, oul fiert taiat felii, castraveciorii feliati, masline. Garnisiti cu maioneza ramasa si feliute de ardei rosu. Puneti pasta de peste ramasa intr-un castronel si decorati-o cu feliute de castraveti si ardei rosu. Puteti sa faceti sandwitchuri delicioase direct la masa. Un mic dejun foarte gustos, aspectuos, consistent, dar si un aperitiv minunat sau chiar o cina pentru doua persoane. Pofta buna!!

Reteta trimisa de tina6041.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod