Cauta in 36.908 retete

Supe si ciorbe

Pagina 2 din 13
O supă rece, răcoritoare, emblemă a Andaluziei, regiunea sudică spaniolă arsă de soare şi măturată de vântul uscat din Africa, Gazpacho este ideal într-o după-amiază călduroasă de weekend.
Mazărea merge de minune cu menta, iar dacă le vei folosi împreună la o supă cremă vei obţine o reţetă foarte gustoasă, hrănitoare şi cu efect detoxifiant.
Fie iubești ciorba de burtă, fie o urăști. Dacă te numeri printre fanii înfocați ai acestui preparat tradițional, iată o rețetă simplă, care te va ajuta să obții o ciorbă delicioasă. Poți folosi burta de vită prefiartă, pe care o găsești în supermarket, dar și burta crudă,...
Vrei o reţetă sănătoasă pentru zilele în care ţii post? Încearcă ciorba de cartofi, un preparat clasic din bucătăria tradiţională românească, bogat în legume hrănitoare.
Ciorba de perişoare cu carne de vită este o mâncare tradiţională românească, aşa că trebuie să ştii să o găteşti perfect!
Pentru perişoare puteţi folosi carne tocată de porc, de vită sau amestec, dar e important ca aceasta să nu fie prea grasă.
Tarhonul este o plantă aromată folosită de mult timp în bucătăria tradiţională românească pentru a oferi savoare preparatelor din carne de porc sau oaie. Dar gustul său aromat se potriveşte de minune şi pentru un preparat numai pe bază de legume. Încearcă ciorba de cartofi cu...
Usturoiul este un antibiotic natural pe care e bine să îl consumi periodic. Această supă are un gust delicios şi îţi întăreşte sănătatea mai ales în zilele în care te simţi slăbită sau eşti răcită.
Ciorba de burtă falsă este o variantă mult mai uşoară a clasicei şi celebrei ciorbe de burtă. Pentru că burta de vită este înlocuită cu ciuperci pleurotus, această reţetă poate fi preparată şi pentru persoanele vegetariene.
Profită de legumele de sezon şi alege să faci o supă de cartofi noi uşoară şi numai bună pentru cină!
Vrei o cină dietetică şi uşor de realizat? Alege să găteşti această ciorbă şi vei fi încântată!
Încearcă un preparat sofisticat, specific bucătăriei franţuzeşti. Supa de ceapă este reţeta ideală pentru mesele în familie sau pentru cele festive, când vrei să-ţi impresionezi invitaţii.
Se prepară rapid şi nu ai nevoie de prea multe ingrediente, costul acestui preparat fiind foarte mic.
Vrei să mănânci ceva sănătos şi răcoritor? Acest preparat poate fi soluţia perfectă pentru o cină de vară!
Încearcă un preparat delicios, specific bucătăriei ceheşti. Este o reţetă perfectă pentru mesele în familie, mai ales dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu ceva nou şi inedit.
Savurează o supă gustoasă pe care o poţi prepara în timp rapid. În plus, este foarte săracă din punct de vedere caloric. Poftă bună!
Vrei un preparat uşor şi sănătos? Încearcă această reţetă, ideală pentru zilele în care urmezi o dietă săracă în calorii. Poftă bună!
Eşti în căutare de reţete noi, uşoare şi sănătoase? Încearcă această supă plină de vitamine şi ideală pentru zilele de dietă. Poftă bună!
Spanacul se numără printre alimentele cu cele mai înalte valori nutriţionale, cu un conţinut mare de substanţe nutritive, vitamine şi minerale. Profită de beneficiile aduse de spanac cu o supă delicoasă.
Savurează o supă gustoasă a cărei preparare nu-ţi va răpi mult timp. În plus, este foarte săracă din punct de vedere caloric. Poftă bună!