Supă de morcovi
Vrei un preparat uşor şi sănătos? Încearcă această reţetă, ideală pentru zilele în care urmezi o dietă săracă în calorii. Poftă bună!
Ingrediente
500 grame morcovi
4 cartofi
1 ceapă
1 ţelină
1,5 - 2 litri de apă
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 20 minute · Nr. porţii: 2
Curăţă cartofii şi morcovii şi taie-i în bucăţi, iar ceapa şi ţelina toacă-le în bucăţele puţin mai mari şi căleşte-le 5 minute la foc mic. Pune legumele în cratiţă şi inăbuşeşte-le timp de 10 minute, după care toarnă doi litri de apă şi lasă totul să fiarbă. În momentul în care morcovii şi cartofii s-au înmuiat, pasează legumele cu un blender şi lasă amestecul să se răcească, după care poţi servi supa-cremă.