Cauta in 21.052 retete

Supă cremă de spanac

Spanacul se numără printre alimentele cu cele mai înalte valori nutriţionale, cu un conţinut mare de substanţe nutritive, vitamine şi minerale. Profită de beneficiile aduse de spanac cu o supă delicoasă.

Ingrediente

500 grame de spanac    
1 ţelină mică    
1 morcov    
2 cartofi    
200 grame de smântână    
200 - 250 ml lapte    
sare, piper    
ulei de măsline  
 
 

Mod de preparare

Dificultate: usoara · Timp preparare: 15 minute · Nr. porţii: 2

Se fierbe spanacul în apa cu sare şi se pune la scurs. Separat, se fierbe ţelina, morcovul şi cartofii (cuburi). Se scurg, se pun împreună cu spanacul într-un bol şi se blenduiesc, adăugându-se, treptat, şi laptele. Se mai adaugă ulei de măsline şi smântână, după gust.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod