Cauta in 36.908 retete

Supe si ciorbe

Pagina 9 din 13
Vrei să faci în cel mai scurt timp o supă rafinată? Supa de ceapă cu caşcaval este cea mai bună alegere. Este un preparat consistent, perfect pentru zilele geroase de iarnă.
O minune de supă! Cremoasă, aromată, sănătoasă şi plină de vitamine. Numai bună pentru zilele geroase de iarnă. O prepari uşor şi rapid pentru întreaga familie!
Supa asta se poate face şi în cinci minute, dar fără fenicul şi cu apă chioară pe post de supă de legume, şi ar fi păcat.
Ceapă – una. Usturoi – doi căţei. Morcovi: unul, dar bun. Ţelină – o jumătate mare şi grea cât 150 de grame. Roşii? De unde proaspete, că-i iarnă? Folosim din conservă. Dar să fie din cele despieliţate şi pe etichetă fără cuvinte pe care nu le înţelegi.
Supa de ceapă e subiect de gâlceavă între mai multe naţii.
Chiar dacă sezonul roşiilor de grădina a trecut, te poţi bucura de o supă delicioasă, realizată din roşii întregi, conservate. În numai jumătate de oră obţii o supă perfectă!
Asta-i o ciorbă atât de simplă încât o poate face şi o studentă la violoncel, pe reşoul din camera de cămin (aud totuşi că mai nou unele camere de cămin au maşină de gătit în toată legea).
Am descoperit supa cremă de ţelină destul de târziu. Până la urmă,poate-i mai bine aşa, pentru că dacă o descopeream înainte de a mă fi copt puţin, probabil nu mi-ar fi plăcut atât de mult încât să vreau să-i descopăr toate valenţele posibile.
O supă specială şi delicioasă cu care îţi poţi răsfăţa familia, dar şi invitaţii, când organizezi diverse evenimente.
Mâncarea de faţă e cumva aşa, ca un boeuf bourguignon altoit cu un gulaş austriac simplificat. E dulce-acrişoară şi foarte aromată, graţie mirodeniilor din ea şi vinului care o îmbracă în haină parfumată încă de la început. Sau, mă rog, aproape de început, pentru că...
Dintre toate roadele toamnei, dovleacul e preferatul meu. Asta dacă trecem de castane şi de vin (nu neapărat în ordinea asta). Îmi place atât de mult pentru că-l poţi folosi în multe feluri şi la multe lucruri, de la aperitive la deserturi, trecând pe la supe, creme, fripturi, paste...
O supă delicioasă, cremoasă, perfectă pentru zilele friguroase. Dacă ţii dietă, poţi renunţa la smântâna şi untul din compoziţie.
Ideală pentru curele de slăbire, dar şi pentru zilele în care nu ai prea mult timp la dispoziţie pentru gătit.
O supă picantă, specifică bucătăriei mexicane, care îţi va da cu siguranţă senzaţii tari.
Iată o supă perfectă pentru aceste zile de toamnă.
O delicatete de supa racoritoare si extrem de bogata in vitamine si minerale.
O supa cremoasa, delicioasa si plina de vitamine si minerale.
Profita de rosiile pline de savoare pe care le gasesti toata vara si prepara o delicioasa supa rece de rosii.
Perfecta pentru zilele canicula de vara si foarte usor de preparat.