Supe si ciorbe
Pagina 13 din 13
Ingrediente pentru 5 portii:
300 g carne de pasare
o ceapa mica rosie
150 g carne de porc (cazaturi)
30 gr. de unt
100 g morcov
20g sare
100 g radacina de patrunjel
un ardei gras
50 g ciuperci
o rosie
100 g faina
piper macinat, boia dulce
un ou
Pregatire:
Carnea...
Supa cu smantana din Mako - Makoi tejfolos vagott leves
Regiunea Del-Alfold (Sudul Pustei)
Adauga la favorite
Ingrediente pentru 5 portii:
250 g cazaturi de carne de porc
o ceapa
250 g cartofi
o lamaie
40 g faina
o foaie de dafin
40 g untura
1 ou
1,5 l supa de oase
50 ml smantana
sare, boia dulce, piper macinat
Pregatire:
Ceapa se toaca marunt, carnea, cartofii se taie...
Ingrediente pentru 6 portii:
1,5 kg peste asortat
o rosie mare
100 g ceapa rosie
2 ardei grasi
2 ardei iuti (cireasa)
2 cartofi
100 g taitei in forma de patratele
30 g boia dulce
Pregatire:
Se curata pestele, se taie bucati si se pune intr-o oala. Ardeii grasi
fara cotor...
Ingrediente pentru 5 portii:
250 g ciolan de vita
300 g faina
250 g carne de pui
2 oua
200 g morcovi
500 g ciuperci
100 g radacina de patrunjel
o legatura patrunjel verde
100 g gulie
sare, condiment Delikat
50 g telina
Pragatire:
Legumele se curata, se lasa intregi,...
Ingrediente pentru 5 portii:
300 ml vin de Tokaj
1 lamaie
500 ml vin alb sec
150 ml de frisca
5 galbenusuri
5 cuisoare
100 g zahar
putina scortisoara intreaga
15 boabe de struguri
Pregatire:
Cu ajutorul unui tel se bat 50 ml vin alb cu 3 galbenusuri de ou. Restul
de...
Ingrediente pentru 10 portii:
150 g ficat de pasare
o legatura patrunjel verde
150 g carne de vita
o legatura de marar
150 g carne de porc
o ceapa rosie
500 g oase de porc
300 ml smantana
100 g morcovi
40 g sare
100 g radacina de patrunjel
piper macinat
100 g ciuperci...