Cauta in 21.052 retete

Supe si ciorbe

Pagina 13 din 13
Ingrediente pentru 5 portii: 300 g carne de pasare o ceapa mica rosie 150 g carne de porc (cazaturi) 30 gr. de unt 100 g morcov 20g sare 100 g radacina de patrunjel un ardei gras 50 g ciuperci o rosie 100 g faina piper macinat, boia dulce un ou Pregatire: Carnea...
Ingrediente pentru 5 portii: 250 g cazaturi de carne de porc o ceapa 250 g cartofi o lamaie 40 g faina o foaie de dafin 40 g untura 1 ou 1,5 l supa de oase 50 ml smantana sare, boia dulce, piper macinat Pregatire: Ceapa se toaca marunt, carnea, cartofii se taie...
Ingrediente pentru 6 portii: 1,5 kg peste asortat o rosie mare 100 g ceapa rosie 2 ardei grasi 2 ardei iuti (cireasa) 2 cartofi 100 g taitei in forma de patratele 30 g boia dulce Pregatire: Se curata pestele, se taie bucati si se pune intr-o oala. Ardeii grasi fara cotor...
Ingrediente pentru 5 portii: 250 g ciolan de vita 300 g faina 250 g carne de pui 2 oua 200 g morcovi 500 g ciuperci 100 g radacina de patrunjel o legatura patrunjel verde 100 g gulie sare, condiment Delikat 50 g telina Pragatire: Legumele se curata, se lasa intregi,...
Ingrediente pentru 5 portii: 300 ml vin de Tokaj 1 lamaie 500 ml vin alb sec 150 ml de frisca 5 galbenusuri 5 cuisoare 100 g zahar putina scortisoara intreaga 15 boabe de struguri Pregatire: Cu ajutorul unui tel se bat 50 ml vin alb cu 3 galbenusuri de ou. Restul de...
Ingrediente pentru 10 portii: 150 g ficat de pasare o legatura patrunjel verde 150 g carne de vita o legatura de marar 150 g carne de porc o ceapa rosie 500 g oase de porc 300 ml smantana 100 g morcovi 40 g sare 100 g radacina de patrunjel piper macinat 100 g ciuperci...