Supa macelarului din Tape - Tapei bollerleves
Ingrediente pentru 5 portii:
300 g carne de pasare
o ceapa mica rosie
150 g carne de porc (cazaturi)
30 gr. de unt
100 g morcov
20g sare
100 g radacina de patrunjel
un ardei gras
50 g ciuperci
o rosie
100 g faina
piper macinat, boia dulce
un ou
Pregatire:
Carnea de pasare, carnea de porc degresata si legumele curatate se taie cubulete mici, ceapa se toaca marunt, ciupercile se taie felii iar ardeiul si rosia in bucati.
Preparare:
Carnurile, ceapa, legumele si ciupercile se calesc in putin unt. Se adauga ardeiul, rosia, se condimenteaza, se stinge cu 1,5l apa si se fierbe. Se serveste cu galuste cu unt.
300 g carne de pasare
o ceapa mica rosie
150 g carne de porc (cazaturi)
30 gr. de unt
100 g morcov
20g sare
100 g radacina de patrunjel
un ardei gras
50 g ciuperci
o rosie
100 g faina
piper macinat, boia dulce
un ou
Pregatire:
Carnea de pasare, carnea de porc degresata si legumele curatate se taie cubulete mici, ceapa se toaca marunt, ciupercile se taie felii iar ardeiul si rosia in bucati.
Preparare:
Carnurile, ceapa, legumele si ciupercile se calesc in putin unt. Se adauga ardeiul, rosia, se condimenteaza, se stinge cu 1,5l apa si se fierbe. Se serveste cu galuste cu unt.