Cauta in 21.435 retete

Intampina sarbatorile de iarna cu preparate de exceptie!

Sarmalute in foi de varza, carnati afumati, racituri, friptura, vin si cozonac - toate acestea implinesc atmosfera de Craciun  petrecut in sanul familiei, iar tu nici nu concepi sa iti lipseasca de pe masa in aceasta perioada.

Te-ai gandit, insa, ce le pregatesti celor dragi pentru masa festiva de Craciun?

Sarbatorile reprezinta momentul prielnic pentru a te apropia mai mult de cei dragi, pentru a le face mici surprize si pentru a te simti bine alaturi de ei. Chiar daca nu esti as in gastronomie, prinde curaj si pune-ti toata priceperea la incercare pentru a ii rasfata cu o masa pe cinste.

Rezerva-ti, asadar, ceva timp liber pentru a pregati retete apetisante, deosebite, cu care ii vei "da gata" si vei transforma masa de sarbatori intr-un moment magic, festiv.

Iti oferim o serie de retete speciale, potrivite pentru aceasta perioada deosebita din an, pentru ca tu sa te bucuri alaturi de familie si prieteni de arome noi, de neuitat!

  Friptura de porc cu legume

  Caltabosi moldovenesti

  Carnati picanti

  Toba ardeleneasca

  Sarmalute moldovenesti

  Lebarvurst

  Tarta cu martipan

  Placinta cu migdale si caise


Mai departe, descopera retete de aperitive, excelente pentru festinul de Craciun.

Aperitive ingenioase, pentru masa de Craciun!

Pentru o cina festiva, in spiritul sarbatorilor, poti pregati aperitive savuroase, pentru a te bucura de arome noi, interesante. Masele de sarbatori vor fi pline de farmec!

Tocmai de aceea, ti-am pregatit o lista intreaga de retete, care te vor ajuta sa le oferi membrilor familiei si prietenilor sarbatorile imbelsugate pe care si le-au dorit. Bucurati-va impreuna de acest Craciun si sarbatoriti-l asa cum se cuvine!

  Rosii umplute cu ciuperci 

  Mingiute umplute cu pui

  Tarta fina cu legume

  Retete inedite pentru felul intai

  Gazpacho

  Drob de urzici cu oua si bureti

  Rulade italienesti din piept de pui

Petrecerea continua, cu numeroase alte bunatati: mancaruri speciale si deserturi foarte gustoase. Citeste in continuare!

Masa de Craciun poate continua cu mancaruri delicioase, foarte usor de preparat, urmate apoi de prajituri imbietoare, carora niciunul dintre invitatii tai nu le va rezista!

Avand in vedere faptul ca orice gospodina isi doreste sa impresioneze cu priceperea si talentul sau in ale gatitului, venim in sprijinul tau cu numeroase retete, perfecte pentru sarbatori de iarna... delicioase. Incearca-le si povesteste-ne apoi cat de impresionati au fost toti invitatii tai!


Alege preparate apetisante, pentru seara de Craciun!

 
  Mancare cu carne de porc si varza dulce

  Tocanita de trufandale

  Pui cu alune si broccoli

  Ceapa umpluta cu piept de pui


Surprize dulci, pentru cei dragi!


  Spuma de ciocolata

  Rulada cu crema si crant

  Prajitura cu crema de lamaie

  Vis de ciocolata

 
Un articol de Claudia Ariton 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod