Cauta in 67.037 retete

Mancaruri

Pagina 5 din 57
Carnea de somon, recomandată pentru acizii graşi esenţiali omega 3 şi omega 6, este foarte delicioasă în combinaţie cu sosul de smântână. Reţeta este potrivită pentru o masă de prânz, pentru cină sau pentru mesele festive.
Varza călită cu mere şi oţet balsamic poate fi consumată atât simplă, dar şi ca garnitură în combinaţie cu alte preparate din carne.
O rețetă inedită, perfectă pentru a-ți impresiona oaspeții la mesele festive. Chiar dacă vei folosi foarte multă sare, aceasta are rolul unei cruste în interiorul căreia peștele se gătește în suc propriu și va avea astfel un gust delicios, fără să se săreze prea tare. Învață...
Descoperă cum să găteşti perfect conopida pane cu mujdei de usturoi şi invită-ţi familia la masă!
Vrei să prepari în numai câteva minute o masă delicioasă? Încearcă reţeta somon cu sos de portocale, ideală pentru zilele în care nu vrei să iroseşti prea mult timp în bucătărie.
Creveții sunt delicioși și foarte ușor de preparat. Descoperă o rețetă simplă de creveți la grătar, cu sos de lămâie.
O reţetă uşoară, care poate fi făcută rapid şi fără bătăi de cap. Această mâncare este ideală pentru vegetarieni şi pentru cei care ţin post, dar e binevenită şi într-o zi în care nu mai ştii ce să găteşti.
Această mâncare de fasole verde cu pui poate fi o cină perfectă sau un prânz săţios pe care să îl iei la birou!
Încearcă această reţetă sănătoasă şi delicioasă în serile din timpul săptămânii, când nu vrei să stai prea mult în bucătărie.
Ai nevoie de o sugestie de mâncare rapidă şi de vară? Aceasta poate fi soluţia perfectă pentru o cină rapidă!
Ai poftă de peşte şi vrei să găteşti ceva special? Eva.ro îţi propune această combinaţie cu peşte şi legume la grătar, aromate cu un sos de capere.
Vrei o reţetă simplă şi plină de savoare? Eva.ro îţi propune să încerci această friptură pentru care nu-ţi trebuie să fii foarte pricepută în bucătărie.
Este o combinaţie sănătoasă şi foarte uşor de preparat. Descoperă cât de rapid poţi să-ţi faci o reţetă gustoasă acasă.
Vrei un preparat cu totul special? Încearcă acestă reţetă senzaţională, specifică bucătăriei franţuzeşti. Iată cum să faci pate din foie gras:
Ai poftă de o reţetă săţioasă, dar preparată într-un mod sănătos? Descoperă cât de simplu poţi să faci la cuptor carnea de porc cu diverse legume.
Este un preparat ideal pentru zilele în care vrei să mănânci ceva delicios şi sănătos, dar şi foarte uşor de pregătit. Dacă urmezi o dietă, înlocuieşte untul cu ulei de măsline.
Vrei o mâncare rapidă, uşoară şi sănătoasă? Spanacul te poate ajuta să le obţii pe toate dintr-o singură lovitură!
Nu ştii ce să mănânci sănătos şi nu ai prea mult timp de stat în bucătărie? Această reţetă se prepară în mai puţin de 20 de minute şi este ideală pentru regimuri alimentare, diete sau vegetarieni.
Încearcă o reţetă asiatică delicioasă, care se prepară rapid şi uşor. Vinetele chinezeşti sunt mai subţiri şi mai fragede decât vinetele obişnuite, dar pot fi înlocuite în reţetă cu acestea din urmă.
Vrei ceva rapid pentru seară? Acest fel de mâncare este perfect pentru foame, poftă, dar şi pentru a-ţi bucura ochii.