Cauta in 21.294 retete

Pregateste prajituri festive, pentru o seara perfecta!

In fiecare an, la masa de Revelion, dupa ce ai "jonglat" cu diverse arome, iti doresti sa gusti ceva dulce, special pregatit pentru acest moment unic din an.

Daca in restul timpului te multumesti cu prajiturile clasice, care se prepara rapid si cu care te-ai obisnuit, de Revelion cu siguranta iti doresti sa incerci ceva nou, deosebit.

Indiferent ca beneficiezi de ajutorul unui membru al familiei sau nu, poti pregati singura prajituri speciale, de sarbatoare, cu putina imaginatie si efort.

Incorporeaza in orice aluat si ingredientele tale favorite, pentru ca prajiturile pe care le pregatesti sa reprezinte mica ta portie de rasfat in seara dintre ani.

De exemplu, daca iti plac migdalele, taie-le in felii subtiri si presara-le deasupra unei prajituri cu glazura de ciocolata - "merge" excelent! Sau presara fulgi de nuca de cocos intr-o crema de vanilie si coniac - gustul va fi deosebit!

Eva.ro ti-a pregatit o lista cu cele mai delicioase prajituri "in straie" de sarbatoare - alege ce iti place si pune-te pe treaba!

  Prajiturele cu bomboane de ciocolata si unt de arahide

  Prajitura galbena, cu smantana

  Savarina

  Prajitura cu nuca de cocos

  Prajitura chinezeasca 

  Prajitura cu bezea 

Petrecerea continua cu noi prajituri delicioase, cremoase, aromate, care nu vor lasa indiferent pe niciunul dintre invitati. 

Fii creativa si adauga condimente dulci, esente parfumate si decoreaza prajiturile, pentru a le conferi o nota personala.

Orneaza prajiturile cu frisca, crema de fructe, ciocolata topita, bomboane colorate, sau presara fulgi de ciocolata, feliute subtiri de migdale si fulgi din nuca de cocos. 

Poti pune deasupra bucatele de fructe caramelizate, pentru un aspect apetisant. Prajiturile tale vor avea un succes deosebit la masa festiva de Revelion!

  Crema de portocale rosii 

  Crema de piersici si coniac 

  Prajitura cu mere si cafea 

  Spuma de ciocolata cu migdale 

  Capsune in ciocolata 

  Spuma de branza cu dulceata 

  Prajitura italiana cu struguri negri 

                                                                                                                                                                         Un articol de Claudia Ariton
 

Comentarii (2)

  • bastasorina  pe 24 dec 2010, 20:46
    bun

    frumoase prajituri

  • bastasorina  pe 24 dec 2010, 20:46
    bun

    frumoase prajituri

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod