Prajitura cu nuca de cocos
2 pachete de 100 g. nuca de cocos
7 albusuri + 250 g. zahar tos sau pudra se bat bine ca la bezea, se adauga3 linguri de faina cu varf, in ploaie + 150 grame nuca de cococ. De aicirezulta o coca moale.
Se unge apoi tava si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in tavasi se baga la cuptor 30 de minute. Nu se deschide usa cuptorului maidevreme de 15 minute.
Crema: 7 galbenusuri + 250 grame zahar tos + 3 linguri cu varf de faina,= kg. lapte, zahar vanilat; se fierbe crema si se lasa la racit.
Rece, se amesteca cu un pachet de unt. Crema se toarna peste coca copatasi racita in tava. Peste crema se toarna restul de nuca de cococ. Se tinela loc racoros pana se raceste si apoi se baga la frigider. Se servestea doua zi.
Turta dulce
Congoleza
Negresa de post
Tort cu frisca si capsuni
7 albusuri + 250 g. zahar tos sau pudra se bat bine ca la bezea, se adauga3 linguri de faina cu varf, in ploaie + 150 grame nuca de cococ. De aicirezulta o coca moale.
Se unge apoi tava si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in tavasi se baga la cuptor 30 de minute. Nu se deschide usa cuptorului maidevreme de 15 minute.
Crema: 7 galbenusuri + 250 grame zahar tos + 3 linguri cu varf de faina,= kg. lapte, zahar vanilat; se fierbe crema si se lasa la racit.
Rece, se amesteca cu un pachet de unt. Crema se toarna peste coca copatasi racita in tava. Peste crema se toarna restul de nuca de cococ. Se tinela loc racoros pana se raceste si apoi se baga la frigider. Se servestea doua zi.
Turta dulce
Congoleza
Negresa de post
Tort cu frisca si capsuni