Prajiturele cu bomboane de ciocolata si unt de arahide
Da, le poti avea pe toate intr-un singur desert! Prajitura este deosebit de savuroasa si se prepara foarte simplu.
Ingrediente si cantitati:
2 cesti cu faina
1/2 lingurita cu sare
1 lingurita cu praf de copt
1/2 ceasca cu unt topit
1/2 ceasca cu zahar alb
1/2 ceasca cu unt de arahide
1/2 ceasca cu zahar brun
1 ou, batut
1 lingurita cu esenta de vanilie
2 linguri cu lapte
20 de bomboane de ciocolata mici
Mod de preparare:
1. Incinge bine cuptorul, la 190 de grade Celsius.
2. Amesteca intr-un vas faina, sarea si praful de copt, apoi pune-le deoparte.
3. Amesteca apoi si untul, zaharul alb, untul de arahide si zaharul brun, pana se formeaza o pasta.
4. Adauga oul, vanilia si laptele, apoi incorporeaza si faina. Amesteca bine.
5. Tapeteaza o tava cu faina si formeaza 20 de prajiturele-fursecuri, pe care le asezi in tava. Coace-le in cuptorul incins, timp de 8 minute.
6. Cand sunt gata, pune cate o bomboana de ciocolata pe fiecare fursec. Se servesc calde.
Ingrediente si cantitati:
2 cesti cu faina
1/2 lingurita cu sare
1 lingurita cu praf de copt
1/2 ceasca cu unt topit
1/2 ceasca cu zahar alb
1/2 ceasca cu unt de arahide
1/2 ceasca cu zahar brun
1 ou, batut
1 lingurita cu esenta de vanilie
2 linguri cu lapte
20 de bomboane de ciocolata mici
Mod de preparare:
1. Incinge bine cuptorul, la 190 de grade Celsius.
2. Amesteca intr-un vas faina, sarea si praful de copt, apoi pune-le deoparte.
3. Amesteca apoi si untul, zaharul alb, untul de arahide si zaharul brun, pana se formeaza o pasta.
4. Adauga oul, vanilia si laptele, apoi incorporeaza si faina. Amesteca bine.
5. Tapeteaza o tava cu faina si formeaza 20 de prajiturele-fursecuri, pe care le asezi in tava. Coace-le in cuptorul incins, timp de 8 minute.
6. Cand sunt gata, pune cate o bomboana de ciocolata pe fiecare fursec. Se servesc calde.