Cauta in 21.052 retete

Desert

Pagina 32 din 63
1. BLAT: se separa si se bat spuma albusurle. In alt vas se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga bicarbonatul stins si apoi faina. In aceasta compozitie se adauga si se omogenizeaza bine spuma de albusuri, cele 100g de cacao si cateva linguri de sirop de zahar ars (atat cat permite...
Punem gelatina sa se inmoaie, intr-o cana cu cateva linguri de apa rece. Topim ciocolata pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca ; nu lasam sa fiarba. Cand se mai raceste un pic o amestecam cu gelatina si omogenizam bine. Dam la frigider, pentru o ora ,sa se ingroase. Scoatem crema de...
Blat: Ouale se separa.Cele 5 albusuri se bat spuma tare cu un praf de sare;se lasa deoparte.Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna devin cremoase,apoi se adauga pe rând,untul topit si laptele.Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua,apoi se cerne peste galbenusuri;se...
Galbenusurile se amesteca cu 60 g de zahar, pana ce se obtine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma, se adauga restul de 60 g de zahar, se amesteca cele doua compozitii, se adauga faina, amestecandu-se usor, se toarna intr-o forma de tort tapetata cu hartie si se coc la cuptor la un foc...
BLAT: Se pune laptele la fiert,iar cand incepe sa fiarba adaugam zaharul,cacaua,margarina,stafidele si rahatul taiat bucatele.Se raceste compozitia si se amesteca cu biscuitii zdrobiti bine. CREMA VANILIE: Se fierbe laptele. Praful de budinca se amesteca cu zaharul si 2-3 linguri de lapte...
Se incepe cu pregatirea decoratiunilor pentru blat. Untul moale se mixeaza impreuna cu zaharul pudra, pana la obtinerea unei creme. Se adauga albusul si se mai amesteca putin. Faina se cerne impreuna cu cacaoa, apoi se adauga in mixul anterior. Crema obtinuta se transfera intr-o pungulita,...
Untul se freaca cu jumatate din cantitatea de zahar, pana devine spumos, apoi adaugam zaharul vanilinat si coaja de lamaie. Albusurile se separa de galbenusuri. Se adauga pe rand, cate un galbenus, in crema de mai devreme, amestecandu-se incontinuu. Separat se bat albusurile cu sarea, iar...
Blatul l-am facut asa: Am pus intr-o craticioara laptele cu zaharul, cacaua si untul (200 gr doar, restul de 50 de gr. l-am folosit la glazura/topping) si am pus pe foc lasand sa fiarba pana se ingroasa. Am separat galbenusurile de albusuri si le-am frecat putin cu o lingura de...
Ceva dulce, rapid si usor de facut: portocale cu sos caramelizat si frisca. Se curata portocalele de coaja, astfel incat sa nu se taie si din partea alba deci doar coaja portocalie. Apoi se taie fasii cojile si se curata portocalele de partea alba. Cojile portocalii se pun la fiert in 2...
Untul moale se mixeaza pana devine cremos. Adaugam zaharul, apoi ouale pe rand si mixam. Se adauga esenta de vanilie, faina, praful de copt si cacaua. Se omogenizeaza. Se pune compozitia in forma cu inimioare si se coace 15 minute. Se scot cupcakes din forma si se lasa sa se raceasca....
Intr-un vas, am pus zaharul, ouale, zaharul vanilat si coaja rasa de portocala. Am mixat pana a crescut compozitia. Am topit untul si l-am lasat sa se raceasca, timp in care am introdus in blender bananele si le-am mixat pana s-au facut un piure. Am adaugat untul topit la spuma de oua,...
Va invit la o portie de trufe tavalite delicioase, un desert cremos si savuros! Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga laptele, laptele praf si cacaua. Se lasa pe foc si se amesteca continuu pana capata consistenta mierii. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Untul se...
Se amesteca cu mixerul untul moale, lasat din timp la temperatura camerei, cu zaharul, oul intreg si laptele. Separat, se amesteca faina cu amidonul; se adauga repede in aluat si se amesteca doar pana la omogenizare. Se framanta apoi aluatul cu mainile reci.i se formeaza o bila care se...
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati...
1.Intr-o craticioara, se da apa in clocot.Se ia de pe foc ,se adauga fulgii de ciocolata alba si se amesteca pana se topesc.Se lasa sa se raceasca 20 de minute. 2.Se tapeteaza o tava de copt sub forma de inima, unsa cu ulei, cu hartie de copt,de asemenea unsa cu ulei. 3.Intr-un...
Separat, in alt vas, se freaca untul spuma, apoi se adauga oul si se amesteca. Amestecam cele 2 compozitii si adaugam coaja de portocala rasa. La final, adaugam fulgii de ciocolata. (Daca nu gasiti fulgi de ciocolata in comert, puteti rade ciocolata pe razatoarea mare.) Pregatim...
Se taie untul in cubulete si se adauga in lapte care a fost pus la incalzit.Dupa ce untul s-a topit, se lasa la racit.Se separa albusurile de galbenuse.Albusurile se bat spuma tare cu o lingurita de sare.In laptele racit , se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.Apoi se adauda faina in...
Se separa ouale, si intr-un castron pune cele 6 albusuri impreuna cu cele 200 gr. zahar pudra. Se mixeaza bine pana se face o spuma tare. Apoi punem in castron si restul ingredientelor, adica cele 6 galbenusuri, praful de budinca, si faina amestecata cu praful de copt. Mixam bine...
Pregatesti asa: 1. Freci untul cu zaharul si zaharul vanilat (eu am folosit esenta de vanilie in loc de zaharul vanilat), apoi adaugi treptat galbenusurile, coaja rasa de lamaie si faina cernuta impreuna cu praful de copt. 2. Omogenizezi compozitia si o torni intr-o tava cu dimensiunile...
ouale se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema,separat se amesteca uleiul cu iaurtul apoi se incorporeaza in crema de oua,in compozitia rezultata se adauga dupa cum urmeaza:sarea,aromele,si la urma faina amestecata cu praful de copt. Se unge o tava se pune compozitia si deasupra se...