Inimi negre
Ingrediente
125 gr unt, 2 oua, 125 gr de faina, 125 gr zahar, 2 linguri de cacao, o esenta de vanilie, o lingurita rasa de praf de copt, 2 linguri bombonele ciocolata pentru decor.
Mod de preparare
Untul moale se mixeaza pana devine cremos. Adaugam zaharul, apoi ouale pe rand si mixam. Se adauga esenta de vanilie, faina, praful de copt si cacaua. Se omogenizeaza.
Se pune compozitia in forma cu inimioare si se coace 15 minute.
Se scot cupcakes din forma si se lasa sa se raceasca.
Se pot servi simple, sau cu bombonele de ciocolata, cu frisca sau spuma pentru deserturi. Oricum ar fi, sunt delicioase!
Eu am ornat cateva cu glazura alba, un pic de frisca, stafide si bombonele de ciocolata.
Glazura alba am pregatit-o asa:Am batut 2 albusuri spuma, am adaugat zahar pudra cat sa se obtina o compozitie mai groasa. Am stors putina zeama de lamaie si am pus in baigne marine cateva minute pana s-a format glazura. Cu un cutit, am intins peste cupcake.
Reteta trimisa de andu4bidden.