Cauta in 77.444 retete

Salate

Pagina 7 din 15
E vară şi parcă nu mai avem niciun chef să stăm în bucătărie şi să-ncingem cuptorul! Aşa că, salatele sunt soluţia noastră salvatoare. Sunt sănătoase şi atât de uşor de pregătit, încât nu ar trebui să treacă nicio zi fără o salată. Salata de ton este o opţiune...
Când eşti foarte grăbită, dar vrei să prepari o masă delicioasă, o salată de cartofi, în stil german, este soluţia ideală. Ai nevoie de cartofi, câteva felii de bacon, ceapă şi alte ingrediente pe care le ai cu siguranţă prin bucătărie.
Conopida este considerată un bun aliment anticangerigen detoxifiant al organismului. Consumul acestei legume de cel puţin trei ori pe săptămână previne anemia şi reglează tensiunea arterială. Mai mult, conopida este recomandată persoanelor care vor să slăbească.
A venit vara! Iar în acest sezon cele mai îndrăgite sunt mâncărurile uşoare şi rapid de preparat. O astfel de reţetă vă propunem şi azi. Tzatziki este o salată tradiţională grecească, din iaurt şi castraveţi.
Când nu ai timp de irosit în bucătărie, o salată de fasole verde cu smântână şi maioneză este soluţia ideală. Va fi cu siguranţă pe gustul întregii familii!
O salată uşoară şi rapid de preparat. Tot ce ai nevoie pentru o gustare rapidă care să nu-ţi afecteze silueta. Ai nevoie de roşii, castraveţi şi brânză feta.
Din cauza lipsei timpului ţi se întâmplă să sari, uneori, peste mese? Ai nevoie atunci de reţete pe care le poţi prepara în timp record. A început sezonul cartofilor noi, aşa că îţi propun să încerci salata de cartofi cu pui în sos alb. Se prepară uşor şi este săţioasă, deci...
Îţi plac căpşunile şi vrei cât mai multe reţete pentru a te bucura de gust? Eva.ro îţi vine în ajutor cu o idee delicoasă. Poftă bună!
Cauţi o reţetă nouă, rapidă şi săţioasă de salată? Încearcă una cu cartofi şi sparanghel. În 15 minute este gata. Poftă bună!
Salata de avocado se prepară atât de uşor, încât ai senzaţia că te joci, nu că găteşti. Este un fel de mâncare uşor, se poate consuma şi seara, dar şi foarte gustos şi sănătos. Încearcă şi tu!
Salatele nu trebuie să lipsească din dieta ta zilnică. Eva.ro îţi vine în ajutor cu reţete noi, delicioase şi uşor de preparat. Poftă bună!
Adori salatele pentru că te ajută să-ţi păstrezi silueta şi să te menţii sănătoasă? Dacă eşti în căutare de noi combinaţii delicioase, Eva.ro îţi vine în ajutor cu o nouă reţetă. Poftă bună!
Prepară un sandviş delicios, aşa cum nu ai mâncat niciodată! Salata de ton poate fi consumată atât în sandviş, cât şi ca un preparat în sine, mai ales dacă vrei o masă uşoară.
Indiferent că urmezi regulile Postului Paştelui sau că, pur şi simplu, îţi plac salatele, ţi-am pregătit o nouă reţetă delicioasă. Poftă bună!
Sigur ştii că salatele reprezintă o porţie imensă de sănătate. Problema e că uneori ele nu-ţi potolesc foamea aşa cum ţi-ai dori. Vrei să mănânci sănătos şi consistent? Prepară-ţi, atunci, o salată cu ingrediente hrănitoare, care promit să te sature pentru un timp îndelungat!
Ţi-ai propus să urmezi tot Postul Paştelui? În acest caz ai nevoie de noi reţete delicioase care să te ajute să rezişti tentaţiilor. Poftă bună!
Profită de faptul că ţii post, ca să mănânci sănătos! Oricând vrei să iei o gustare care să te energizeze, prepară-ţi o salată în stil mediteranean, cu praz, castraveţi şi roşii!
Urmezi cu sfinţenie postul şi ai nevoie de noi reţete care să te ajute să-l duci până la capăt? Îţi venim în ajutor. Poftă bună!
Primăvara este aproape şi ai nevoie de reţete uşoare care să te ajute să-ţi pregăteşti corpul pentru un nou sezon. Iată o reţetă delicioasă recomandată de celebrul Jamie Oliver. Poftă bună!
Ai nevoie de o reţetă uşor de preparat şi gustoasă? O reţetă recomandată de celebrul Jamie Oliver îţi va încânta gusturile. Poftă bună!