Cauta in 21.436 retete

Salate

Pagina 8 din 15
Prepară un sandviş delicios, aşa cum nu ai mâncat niciodată! Salata de ton poate fi consumată atât în sandviş, cât şi ca un preparat în sine, mai ales dacă vrei o masă uşoară.
Indiferent că urmezi regulile Postului Paştelui sau că, pur şi simplu, îţi plac salatele, ţi-am pregătit o nouă reţetă delicioasă. Poftă bună!
Sigur ştii că salatele reprezintă o porţie imensă de sănătate. Problema e că uneori ele nu-ţi potolesc foamea aşa cum ţi-ai dori. Vrei să mănânci sănătos şi consistent? Prepară-ţi, atunci, o salată cu ingrediente hrănitoare, care promit să te sature pentru un timp îndelungat!
Ţi-ai propus să urmezi tot Postul Paştelui? În acest caz ai nevoie de noi reţete delicioase care să te ajute să rezişti tentaţiilor. Poftă bună!
Profită de faptul că ţii post, ca să mănânci sănătos! Oricând vrei să iei o gustare care să te energizeze, prepară-ţi o salată în stil mediteranean, cu praz, castraveţi şi roşii!
Urmezi cu sfinţenie postul şi ai nevoie de noi reţete care să te ajute să-l duci până la capăt? Îţi venim în ajutor. Poftă bună!
Primăvara este aproape şi ai nevoie de reţete uşoare care să te ajute să-ţi pregăteşti corpul pentru un nou sezon. Iată o reţetă delicioasă recomandată de celebrul Jamie Oliver. Poftă bună!
Ai nevoie de o reţetă uşor de preparat şi gustoasă? O reţetă recomandată de celebrul Jamie Oliver îţi va încânta gusturile. Poftă bună!
Ai nevoie de o reţetă uşor de preparat şi gustoasă? O salată de cartofi recomandată de celebrul Jamie Oliver îţi va încânta gusturile. Poftă bună!
Ai poftă de o salată uşoară? Ţi-am pregătit o reţetă nouă. Ai nevoie de morcovi, stafide, suc de portocale şi câteva minute libere. Poftă bună!
Eşti în post şi în căutare de o reţetă delicioasă de salată? Îţi venim în ajutor. Ai nevoie de broccoli şi un avocado bine copt. Poftă bună!
Iată o salată delicioasă pe care cel mai probabil n-ai mai gustat-o până acum! E vorba de o combinaţie savuroasă, dulce-acrişoară, de alimente, care sigur te va încânta. În cazul în care nu eşti adepta salatelor, află că cea de faţă poate fi consumată şi pe post de garnitură...
Ai nevoie de salată verde, mango, grepfrut, portocale şi avocado pentru o salată delicioasă care îţi poate cuceri musafirii. Eva.ro îţi recomandă o reţetă simplă şi rapidă. Poftă bună!
O reţetă specială pentru un weekend special. Ai nevoie de pere, brânză albastră şi salată verde. Poftă bună!
O reţetă delicioasă pentru un weekend frumos! Eva.ro îţi recomandă o salată cu struguri, gutui şi nuci. Poftă bună!
Ce fructe sunt mai savuroase toamna decât merele şi perele? Şi pentru a profita cât mai mult de aroma lor, încearcă să le incluzi în cât mai multe reţete. Iată un exemplu de reţetă delicioasă. Poftă bună!
În cazul în care te-ai plictisit de salata verde pe care ai consumat-o cu regularitate vara trecută, dar vrei să consumi în continuare legume, îţi propun să prepari o delicioasă salată rusească. Este uşor de preparat şi reprezintă prânzul perfect, dacă mănânci mereu pe fugă la...
Răcoritoare, săţioasă şi numai bună pentru dimineţile călduroase de vară. Poţi să o consumi simplă în combinaţie cu o roşie sau să-ţi faci tartine pentru a le consuma la micul dejun.
O salată care combină legume proaspete şi germeni de broccoli, floarea soarelui, varză roşie pentru un plus de vitamine şi minerale. Este uşor de preparat şi potrivită pentru zilele caniculare.
Ai rămas în pană de idei? Îţi venim în ajutor cu o reţetă nouă şi delicioasă. Poftă bună!