Cauta in 49.142 retete

Salate

Pagina 5 din 15
1. Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe intr-o cratita cu apa clocotita, unde s-a adaugat, in prealabil, o lingurita de sare din rasnita Kotanyi. Se lasa la fiert circa 10 minute. 2. Fasolea se scurge apoi si se lasa la racit. 3. Mozzarella n-am avut, am pus telemea de vaca...
Se desface conserva de ton, se pune la scurs dupa care se curata telina, se da prin razuitoarea mica, ceapa se toaca rondele, maslinele sa fie fara samburi , se taie rondele, rosiile se spala si se lasa intregi, avocado este taiat in jumatate dupa care i se scoate samburele. . Se amesteca...
Spalam si cutaram legumele,morcovul tas,sfecla fasiute sau rasa daca doriti mai marunta. Ceapa si gogosarul julien , telina fasiute . Punem toate legumele intr-un bol.potrivim de gust salata cu sare ,boia,sosul de soia,ulei si otet apoi presaram peste legume bucati de ton . O salata rapida si...
Se pune intr-un bol mixul de legume,uleiul de masline,conserva de ton,se amesteca usor,daca mai trebuie mai adaugam un pic de sare dupa gust si cateva felii de lamaie!
Se taie castravetii si rosiile felii iar ceapa si ardeii ii taiem rondele. Asezam pe o farfurie,adaugam porumbul si tonul din conserva, asezonam cu sare si piper, zeama de lamaie dupa gust si servim. Ulei nu mai e nevoie sa punem fiindca este suficient cel de la conserva de ton.
Fierbem ouale tari , le curatam si le taiem cuburi.' Cartofii ii fierbem in coaja iar dupa ce se racesc ii curatam si ii taiem Curatam hamsiile si le indepartam capurile apoi le spalam bine. Ceapa o tocam rondele. Punem intr-un castron toate ingredientele, adaugam sare, piper, ulei si...
Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. Rosiile si castravetii ii taiem felii. Ceapa rosie se taie fideluta.Salata o rupem cu mana. Adaugam maslinele si bucatile de ton. Facem un dressing din ulei de masline, otet din...
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are...
Se taie pestele cubulete Se pune intr-o cratita la prajit(atentie, nu se pune ulei pentru ca pangasiusul este un peste gras si va lasa el insusi grasime).Se adauga ciupercile si se lasa sa se rumeneasca la foc mic Cand pestele si ciupercile sunt aproape gata se adauga ardeiul si se lasa pe...
- se scurge tonul, dar se pastreaza uleiul si se amesteca cu o ceapa tocata marunt,castravetele taiat cubulete mici,mustarul si verdeata tocata marunt.Se sareaza si se pipereaza - pe farfurie se asaza un strat de porumb peste care se pune amestecul de ton. Dupa gust se pune fie ulei de...
Cartofii se spala, se curata, iar se spala si se pun intregi la fiert in apa cu sare. Tonul se lasa la scurs, la fel si porumbul dupa ce-l clatim in mai multe ape. Maslinele le decojim si le taiem marunt. Dupa ce au fiert cartofii si s-au racit, ii taiem cubulete, ii amestecam cu ton si...
1. Se spala verdeata, se curata si se toaca marunt. Se curata usturoiul, se piseaza si se amesteca cu sare si putin ulei de masline. 2. Branza proaspata se mixeaza cu smantanasi cu 4 linguri de ulei de masline. Se adauga sare daca mai este nevoie si se lasa la rece. 3. Se spala castravetii,...
1. Se spala cartofii si se pun sa fiarba in coaja, in apa clocotita cu o lingurita de sare. 2. Cat timp fierb cartofii, spalam si curatam ceapa rosie, o uscam, apoi o taiem rondele.Se pune intr-un castron, se sareaza, se adauga mierea, otetul, cateva felii de lamaie impreuna cu marul, ambele...
Punem in bolul de salata fasolea rosie la conserva spalata in doua trei ape. Adaugam tonul bucati. Taiem ceapa rosie si ardeiul fasii si le adaugam la salata Asezonam cu sare si piper. Adaugam zeama de lamaie si uleiul de masline extravirgin . Pentru culoare adaugam cateva frunzulite de ceapa...
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi...
Se fierb cartofii, se toaca marunt, apoi se amesteca cu porumbul, maioneza si tonul. Se condimenteaza cu sare, piper si zeama de la o lamaie.
Se taie avocado in doua pe lung si se scoate pulpa, pastrand cojile intacte. Se stropeste pulpa de avocado cu sucul de lamaie si se striveste cu furculita pana devine pasta. Se freaca apoi cu galbenusurile fierte si uleiul de samburi de struguri. Se adauga tonul strivit si el cu furculita si...
Spalam rosiile si le taiem, o rosie o taiem cubulete iar cealalta o taiem feliute.Taiem lamaia pe jumatate si o parte o taiem feliute. Intr-un bol punem tonul maruntit dupa ce l-am scurs de ulei .Boabele de porumb din conserva se trec printr-un jet de apa rece , se scurg si se adauga peste...
Se spala pestele, apoi se decapiteaza si se scot maruntaiele. Se spala bine si cu atentie fara ai zdrobi se adauga intr-un bol . Se completeaza cu apa pentru a fi desarati pentru o ora , dupa care se scurge apa si se clatesc in doua ,trei ape . Morcovul se curata , se spala si se da prin...
Se ia fileul de hering si pune pe gratar.Cand acesta este gata se marunteste usor cu mainile.Ceapa o taiem marunt si o adaugam peste heringul maruntit.Apoi desfacem conserva de porumb,o scurgem de apa si o adugam compozitiei, dupa care stoarcem jumatatea de lamaie.La final adaugam maioneza ca...