Cauta in 77.226 retete

Desert

Pagina 7 din 60
Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile pana obtinem o spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul. Batem galbenusurile cu un praf de sare si le adaugam peste albusuri in timp ce amestecam de jos in sus. Treptat adaugam faina, zaharul vanilat, uleiul si amestecam...
Banana,kivi si portocala se decojesc si se taie cubulete.Se adauga zmeura si mierea de albine si se amesteca bine.
Se spala, curata si taie fructele.Se pun intr-un bol si se amesteca. Se adauga apoi 2-3 linguri de alcool -rom.
Visinele se spala si se scot samburii .Se pun intr-un castronel si se pune putin zahar peste ele. Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma .Dupa ce le-am battut adaugam zaharul, apoi uleiul. Galbenusurile se bat cu sare si se pun peste albusuri.Se adauga praf de copt si...
Am dat miezul de pepene prin blender, pana am obtinut un pireu gros, pe care il amestecam cu 50 gr de zahar , separat am freaca galbenusurile cu restul de zahar, zaharul vanilat pana cand compozitia se ingroasa si zaharul este topit ,adaugam si smantana se omogenizeaza bine cu mixerul, apoi...
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit,apoi se aseaza pe o tava rotunda.Se amesteca smantana cu iaurtul si plicul de gelatina dizolvat in suc de ananas.Compozitia se toarna peste biscuitii.Se pune si ananasul taiat cuburi si se acopera cu jeleu.Se da la rece 2 ore.
Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra, apoi adauga mascarpone si continua mixarea pana obtii o compozitie spumoasa. Pune crema la frigider, iar intre timp, pregateste prajitura. Inmoaie piscoturile in espresso, apoi aseaza pe un platou un rand de piscoturi, unul de crema si altul de fructe...
Mai intai punem visinile cu zahar dupa gust si le amestecam pentru a lasa fructele zeama. facem blatul:separam galbenusurile de albusuri,punem 3 linguri de zahar peste ganlenusuri si 2 peste albusuri impreuna cu sarea.Batem albusurile pana spuma nu cade cand intoarcem vasul,apoi galbenusurile...
Se curata cartofii ,se taie bucati potrivit de mari , morcovul,ardelul,ceapa se curata si se pun la fiert in apa. Cand cartofii si legumele sunt fierte punem iaurtul si smantana pana clocoteste. La primul clocot adaugam fideaua. Iar dupa aceea adaugam piper si sare dupa gust. De preferat sa...
Visinele fara samburi le punem intr-o sita si le lasam sa se scurga. Untul ( de la temperatura camerei) il mixam cu 3-4 linguri de zahar. Incorporam galbenusurile rand pe rand, apoi zaharul si mixam pana obtinem o crema. Adaugam laptele treptat, praful de copt si zaharul pudra cu pastai de...
Se pun capsunile in blender (daca nu aveti, treceti-le printr-o sita), se presara cu zahar si se lasa sa se omogenizeze cca. 15-20 de minute. Daca folositi zahar pudra, le lasati doar vreo 5 :P Se bate smantana pentru frisca si se amesteca, impreuna cu laptele, cu pasta de capsuni. Se pune...
Punem in vasul robotului de bucatarie biscuitii si ii macinam marunt. Adaugam untul topit si omogenizam. Intr-o forma de tort cu marginile detasabile asezam compozitia si o nivelam cu dosul unei linguri. Dam vasul la frigider pentru cel putin jumatate de ora, timp in care pregatim crema de...
Fructele bine spalate se lasa sa se usuce, iar cuptorul il incalzim usor. Nectarinelor le scoatem samburii si le taiem felii, iar cireselor le scoatem de asemenea samburii si le taiem jumatati. Albusurile presarate cu un pic de sare se bat cu mixerul 2 minute pana devin o spuma tare, adaugam...
Pentru inceput se scot samburii visinelor, (de preferat cu acel aparat de scos sambrurii, care se gaseste in comert) dupa care se lasa la scurs. Pentru prepararea blatului pufos se bate untul la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, pana devine spumos, apoi se inglobeaza ouale, unul cate...
Se trec fructele prin jet de apa si se pun in cratita la fiert.Cand au inceput sa fiarba se adauga zaharul si continutul plicului de Gelfix.Se mai lasa 5 min sa fiarba,spumandu-se.Se obtin 4 borcane.
punem in robot smantana si 4-5 linguri de zahar si facem frisca si o impartim,3/4 o punem intr-un vas ,peste care adaugam lapte fiert rece din frigider ,3 galbenusuri si gelatina inmuiata cu apa calduta ca de vara,esente,punem apoi vasul in alt vas cu apa calda si mixam pana se face o pasta...
Mixam ingredientele intr-un castron.facem clatite si le umplem cu dulceata.Le impaturam in foarma de triunghi si le decoram cu putina dulceata si cateva fructe proaspete.
Se bat albusurile spuma tare,cu cele 5 linguri de apa rece.Galbenusurile se amesteca cu zaharul,uleiul.Se adauga peste albusuri.Se pune si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie,faina in ploaie si se amesteca de sus in jos.Se pune compozitia in tava de chec,se adauga fructele spalate...
Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma si galbenusurile le amestecam cu zaharul,apa si praful de copt.Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina si amestecam de sus in jos.Punem compozitia in tava,punem si ciresele din care am scos samburii.Coacem prajitura 40 min.Pofta buna!
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.