Cauta in 75.915 retete

Desert

Pagina 7 din 60
Se scot sîmburii de la vișine . Se separă gălbenușul de albuș la 5 ouă . Gălbenușurile se amestecă bine cu 8 linguri de apă fierbinte și 2 de ulei. Albușurile se bat spumă și se adaugă prin amestecare 200 g de zahăr. Acum se unesc cele două amestecuri și se...
Dizolvam drojdia intr-o cana cu lapte dulce cald si doua linguri de faina .Cernem faina in vasul in care urmeaza sa facem aluatul.Separat intr-un castron se bat 4 galbenusuri , se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar si se toarna peste faina. Peste faina mai adaugam laptele dulce,...
1. Se pun orezul şi laptele de soia într-o cratiţă de mărime medie, se amestecă şi se aduce la punctul de fierbere. Se reduce intensitatea focului imediat (ca să nu se taie laptele de soia). Se acoperă cratiţa pe jumătate cu un capac şi se fierbe uşor 40-45 de minute pe un...
Se freaca galbenusurile cu zahar adaugand din cand in cand cate o lingura de apa pana se obtine o crema ca si o alifie. Separat se amesteca faina cu praful de copt ,cacao si se adauga putin cate putin in amestecul de galbenusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga la amestec. Se unge o...
Pentru inceput separam albusurile de galbenus, galbenusurile le frecam foarte bine cu zaharul pana devine o compozitie cremoasa unde vom adauga si cutia de mascarpone si frisca care in prealabil a fost batuta amestecam bine toate cele trei ingrediente si vom da compozitia la rece pentru un...
Spargem ouale , le batem bine intr-un bol mare, apoi punem laptele dulce si turnam incet faina in timp ce amestecam continuu.Adaugam un varf de sare si apa minerala pana obtinem o pasta care curge usor. Punem o jumatate de lingura de ulei intr-o tigaie de ceramica si cu un polonic mic incepem...
Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile pana obtinem o spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul. Batem galbenusurile cu un praf de sare si le adaugam peste albusuri in timp ce amestecam de jos in sus. Treptat adaugam faina, zaharul vanilat, uleiul si amestecam...
Banana,kivi si portocala se decojesc si se taie cubulete.Se adauga zmeura si mierea de albine si se amesteca bine.
Se spala, curata si taie fructele.Se pun intr-un bol si se amesteca. Se adauga apoi 2-3 linguri de alcool -rom.
Visinele se spala si se scot samburii .Se pun intr-un castronel si se pune putin zahar peste ele. Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma .Dupa ce le-am battut adaugam zaharul, apoi uleiul. Galbenusurile se bat cu sare si se pun peste albusuri.Se adauga praf de copt si...
Am dat miezul de pepene prin blender, pana am obtinut un pireu gros, pe care il amestecam cu 50 gr de zahar , separat am freaca galbenusurile cu restul de zahar, zaharul vanilat pana cand compozitia se ingroasa si zaharul este topit ,adaugam si smantana se omogenizeaza bine cu mixerul, apoi...
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit,apoi se aseaza pe o tava rotunda.Se amesteca smantana cu iaurtul si plicul de gelatina dizolvat in suc de ananas.Compozitia se toarna peste biscuitii.Se pune si ananasul taiat cuburi si se acopera cu jeleu.Se da la rece 2 ore.
Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra, apoi adauga mascarpone si continua mixarea pana obtii o compozitie spumoasa. Pune crema la frigider, iar intre timp, pregateste prajitura. Inmoaie piscoturile in espresso, apoi aseaza pe un platou un rand de piscoturi, unul de crema si altul de fructe...
Mai intai punem visinile cu zahar dupa gust si le amestecam pentru a lasa fructele zeama. facem blatul:separam galbenusurile de albusuri,punem 3 linguri de zahar peste ganlenusuri si 2 peste albusuri impreuna cu sarea.Batem albusurile pana spuma nu cade cand intoarcem vasul,apoi galbenusurile...
Se curata cartofii ,se taie bucati potrivit de mari , morcovul,ardelul,ceapa se curata si se pun la fiert in apa. Cand cartofii si legumele sunt fierte punem iaurtul si smantana pana clocoteste. La primul clocot adaugam fideaua. Iar dupa aceea adaugam piper si sare dupa gust. De preferat sa...
Visinele fara samburi le punem intr-o sita si le lasam sa se scurga. Untul ( de la temperatura camerei) il mixam cu 3-4 linguri de zahar. Incorporam galbenusurile rand pe rand, apoi zaharul si mixam pana obtinem o crema. Adaugam laptele treptat, praful de copt si zaharul pudra cu pastai de...
Se pun capsunile in blender (daca nu aveti, treceti-le printr-o sita), se presara cu zahar si se lasa sa se omogenizeze cca. 15-20 de minute. Daca folositi zahar pudra, le lasati doar vreo 5 :P Se bate smantana pentru frisca si se amesteca, impreuna cu laptele, cu pasta de capsuni. Se pune...
Punem in vasul robotului de bucatarie biscuitii si ii macinam marunt. Adaugam untul topit si omogenizam. Intr-o forma de tort cu marginile detasabile asezam compozitia si o nivelam cu dosul unei linguri. Dam vasul la frigider pentru cel putin jumatate de ora, timp in care pregatim crema de...
Fructele bine spalate se lasa sa se usuce, iar cuptorul il incalzim usor. Nectarinelor le scoatem samburii si le taiem felii, iar cireselor le scoatem de asemenea samburii si le taiem jumatati. Albusurile presarate cu un pic de sare se bat cu mixerul 2 minute pana devin o spuma tare, adaugam...
Pentru inceput se scot samburii visinelor, (de preferat cu acel aparat de scos sambrurii, care se gaseste in comert) dupa care se lasa la scurs. Pentru prepararea blatului pufos se bate untul la temperatura camerei, impreuna cu zaharul, pana devine spumos, apoi se inglobeaza ouale, unul cate...