Prăjitură cu brânză fără coacere
Un cheesecake gustos cu cremă de brânză, vanilie şi ciocolată se prepară foarte repede, fiind un desert ideal pentru întreaga familie.
Ingrediente
Pentru blat
un pachet cu biscuiţi oreo
două pachete mici cu biscuiţi digestivi
50 de grame de unt.
Pentru cremă
4 cutii cu cremă de brânză Philadelphia
1 ciocolată cu lapte (Milka)
2 plicuri cu zahăr vanilat Bourbon sau extract de vanilie.
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 1 oră · Nr. porţii: 5-6 porţii
Biscuiţii cu untul se mixează în robotul de bucătărie pentru a obţine un blat fărâmicios.
Se pune compoziţia în forma pentru tartă şi se presează foarte bine cu mâna şi cu un pahar. Se dă apoi la frigider până se prepară crema.
Crema de brânză se amestecă bine cu un tel, în timp ce se topeşte ciocolata într-un vas la aburi.
Crema se împarte în două castroane. O parte se combină cu zahărul vanilat, iar cealaltă parte se mixează cu cu ciocolata topită.
Se toarnă crema albă, care se intercalează cu cea de ciocolată.
Se lasă la frigider câteva ore.