Cauta in 21.294 retete

Fripturi delicioase, pentru masa de Craciun!

Inca din copilarie, Craciunul insemna, pe langa cadouri de la Mos, bradut impodobit, colinde si vacanta, si bunatati pe care mama sau bunica ni le gateau cu dragoste. Cozonaci, prajiturele, racituri, salate si fripturi - nu-ti imaginezi Craciunul fara ele, asa-i?

Cu siguranta iti doresti ca in acest an tu sa fii cea care face surprize celor dragi, pregatindu-le mancaruri delicioase, pentru mesele de sarbatori. Noi iti oferim retete festive de friptura, usor de realizat si foarte gustoase, cu care ii vei impresiona placut pe cei dragi tie.

Cum pentru majoritatea femeilor pregatitul cinei in zilele de sarbatori se poate transforma intr-o corvoada, mai ales daca nu beneficiezi de ajutor, retetele sunt alese in asa fel incat sa iti usureze munca si sa iti scurteze, pe cat posibil, timpul pe care il petreci in bucatarie.

Pe langa indemanare si pricepere, cel mai mare atu pe care il poti folosi (si) in bucatarie este imaginatia. Combina, potriveste si asezoneaza ingrediente diferite si mirodenii, pentru a te bucura de rezultate inedite, speciale si foarte gustoase!

Transforma orice fel de mancare intr-o experienta culinara inedita, adaugand ingrediente care plac celor pentru care pregatesti cina. De exemplu, daca pregatesti o prajitura si stii ca familiei tale ii plac stafidele, poti presara cateva in  aluat sau in crema. La fel, la friptura nu uita sa adaugi condimente speciale, precum cimbru, busuioc sau oregano, pentru un plus de savoare.

Prinde curaj si pregateste fripturi fragede, imbietoare - noi iti venim in ajutor cu o suita de retete pentru toate gusturile!

  Friptura picanta cu sos de smantana

  Friptura "Martini" 

  Frigarui cu carne de vita

  Cotlete de porc prajite in unt

  Cotlete de porc flambate

  Cotlete de porc cu smantana

Descopera, in continuare, alte retete excelente pentru mesele festive, de sarbatori.

Iti prezentam, in continuare, alte retete savuroase, numai bune pentru a-ti impresiona invitatii. Pregateste-te sa primesti laudele tuturor celor dragi, deoarece, cu siguranta, vor fi extrem de incantati de preparatele tale minunate!

  Muschi de porc cu sos de miere si vanilie

  Muschi de porc cu portocale

  Pregateste garnituri deosebite pentru friptura! 

  Sosuri delicioase pentru mancaruri savuroase!

  Sos de mure si vin rosu

  Pui cu legume si citrice

  Piept de pui cu ananas si mandarine


Un articol de Claudia Ariton 

Comentarii (1)

  • Lupu  pe 29 dec 2011, 13:57
    Masa de craciun

    De ce sa mananci ceva ce tu deja ai in tine? Iti mai trebuie o inima? Poate un ciolan? O coasta? Sau ce poti face dintr-un animal, si din tine nu poate fi facut? Nu poti face costita de om? Sau o inima in sange? Carnati din om? http://constiinta.blogspot.com/2011/12/exact-ca-un-animal.html

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod