Cotlete de porc cu smantana
Ingrediente si cantitati:
3-4 cotlete;
4 linguri ulei;
2 linguri faina;
2 cepe;
200 g smantana;
sare, dupa gust;
piper.
Mod de preparare:
1. Cotletele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza, se bat cu ciocanul de lemn si se pun intr-o cratita cu ulei si putina apa, la rumenit.
2. Dupa ce s-au rumenit bine, se scot si, in uleiul ramas, se pune ceapa taiata marunt, la inabusit.
3. Se adauga apoi faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 8-10 minute.
4. Dupa aceea, se adauga smantana si se fierbe inca putin, timp de 5-10 minute.
5. La sfarsit, se adauga cotletele, care se incorporeaza in sos.
3-4 cotlete;
4 linguri ulei;
2 linguri faina;
2 cepe;
200 g smantana;
sare, dupa gust;
piper.
Mod de preparare:
1. Cotletele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza, se bat cu ciocanul de lemn si se pun intr-o cratita cu ulei si putina apa, la rumenit.
2. Dupa ce s-au rumenit bine, se scot si, in uleiul ramas, se pune ceapa taiata marunt, la inabusit.
3. Se adauga apoi faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 8-10 minute.
4. Dupa aceea, se adauga smantana si se fierbe inca putin, timp de 5-10 minute.
5. La sfarsit, se adauga cotletele, care se incorporeaza in sos.