Cauta in 21.052 retete

Cotlete de porc flambate

Ingrediente si cantitati:

8 felii de cotlet scurt dezosat;
30 g unt;
1 lingura ulei;
400 g ciuperci;
100 ml smantana;
putina votca sau putin coniac;
sare, dupa gust;
piper macinat.

Mod de preparare:

1. Carnea se bate, se sareaza si se pipereaza. Dupa aceea, se prajeste rapid in grasime, se scoate si se lasa la o parte.

2. Se inabusa ciupercile in grasimea ramasa, se sareaza, se pipereaza si se adauga smantana.

3. Carnea pastrata fierbinte se stropeste cu putina votca sau putin coniac, se flambeaza si, cand flacara s-a stins, se toarna deasupra sosul de ciuperci.

Comentarii (2)

  • nikol81  pe 25 feb 2010, 23:53
    reteta

    SUPERRRRRRRRR.Este foarte buna si gustoasa.Imi place.

  • ana  pe  3 iul 2010, 10:19
    buna

    chiar am sa incerc acesata reteta si am sa revin sa va spun cum a fost o zi buna

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod