Cauta in 21.294 retete

Retete pentru sarbatori

Pagina 4 din 10
De Sărbători, poţi modifica reţeta ciorbei de perişoare, din cea tradiţională, cu borş şi roşii, în cea "a la grec", cu smântână din belşug! Iată cum poţi să găteşti pentru Crăciun şi Revelion o ciorbă de perişoare delicioasă, luând ca model clasica ciorbă a la grec!
Puiul poate avea un gust excelent, când este scăldat într-un sos dulce de tot, cum este cel format din muştar, miere şi gem. Reţeta de faţă promite să-ţi surprindă în mod foarte plăcut invitaţii la masă, aşa că merită să o încerci, când vrei să fii o gazdă delicioasă!
După masa copiasă de Paşte, ai nevoie de câteva supe şi poate o salată să îţi uşurezi digestia. Ţi-am pregătit 5 reţete extrem de uşor de realizat, iar unele dintre ele nici nu au nevoie de aragaz). Ai nevoie doar de 5 MINUTE! Iată 3 supe rapide şi 2 salate uşoare.
Vei avea invitaţi la masa de Paşte şi vrei un meniu complet şi delicios? Îţi propunem o serie de reţete care te vor ajuta să prepari mâncăruri apetisante, rapid şi uşor.
O combinatie mai putin obisnuita, dar foarte eleganta. Mielul si portocala merg bine impreuna, si, daca nu ma crezi, te sfatuiesc sa incerci reteta. Iti va placea, cu siguranta!
Este o reteta pe care merita sa o incerci. Pentru o reusita deplina, iti recomandam sa folosesti vin rosu sec.
Nu poate lipsi de pe masa de Pasti. Aceasta pasca se face destul de usor si este foarte, foarte gustoasa.
Niciodată nu strică să ai la îndemână idei noi pentru masa de Paşte. De aceea, Eva.ro ţi-a pregătit o mini-carte de bucate care să-ţi fie sursă de inspiraţie pentru sărbătorile care se apropie.
Vinetele le coci, le decojeşti, apoi le ungi cu lămâie, după care le toci mărunt, mărunt, să rezulte o pastă.
Te ajutăm să prepari un meniu de Paşte sănătos şi potrivit pentru toate gusturile. Iată 5 reţete gustoase pe care le poţi prepara repede şi câteva trucuri ca să le faci mai uşor digerabile pentru organism.
De Sărbători încearcă o reţetă nouă pentru a da un gust aparte fripturii din carne roşie, fie că este vorba de porc sau vită. Secretul stă în sosul delicios pe bază de muştar care va da o nouă aromă fripturii tale tradiţionale.
Iată o reţetă ineditã, care datorită ingredientului secret - muştarul iute - te va ajuta să diversifici aroma puiului la cuptor într-un mod simplu şi rapid!
O mancare perfecta pentru ziua de Florii. Este o adevarata mancare de primavara.
Trebuie sa incerci aceasta reteta veche, lipoveneasca. Pe langa faptul ca este usor de facut este un fel de mancare foarte elegant.
O mancare cu tenta orientala, rapida si foarte sanatoasa.
Ai putea incerca reteta aceasta, acasa sau afara, imediat ce va iesi coltul verde al ierbii.
O mancare pe care o poti prepara cu 30 de minute inainte de masa.
La sfarsitul acestei saptamani o sarbatoare mare te indeamna sa mananci peste pe saturate. Duminica 28 martie sunt Floriile, sau Intrarea lui Iisus in Ierusalim. Zi de mare bucurie la inceputul Saptamanii Patimilor, ultima saptamana inainte de Pasti.
Este o reteta boiereasca, de mare clasa. Despre gust iti pot face o parere doar citind reteta. Este un adevarat spectacol.
Nu iti poti imagina cat este de buna, pana nu o incerci. Budinca poate inlocui perfect drobul de miel, dar poate fi si un fel principal de mancare