Cauta in 21.294 retete

Retete pentru sarbatori

Pagina 10 din 10
Ingrediente si cantitati: o varza si jumatate 6 broccoli 100 g mazare 10 morcovi mai mici 2 asparagus 3 ciuperci 1/2 ceasca chili verde si rosu 4 fulgi de porumb 1/2 ciuperci 1/2 ceasca muguri de fasole 2 cescute usturoi Mod de preparare:   Incalziti putin usturoiul in ulei, adaugati...
Ingrediente si cantitati: 1 papaya verde 4 catei usturoi 6 chilli 2 rosii 1/2 cesti fasole verde 2 lingurite de anchovy 1/2 lingurita sare 1/2 ceasca suc de lamaie Orez Spalati orezul. Lasa-ti-l peste noapte in apa care sa-l acopere. Il fierbeti aproximativ 30 minute. Pui la rotisor...
Ingrediente: un piept de pui (mai mare); 1/2 lingurite - coriandru; 1/2 lingurite - chimen; 1/2 lingurite - piper; 1/2 lingurite - turmeric; 1/2 lingurite - praf de curry; 3 felii - galanga; 1/2 linguri - lamai; 1 lingura - sare; 5 catei usturoi; 1 ceasca - lapte de nuca de cocos; 2 linguri -...
Ingrediente: 3 cesti - orez; = ceasca carne de pui; 4 crevete; 2 oua; 1/3 ceasca - fasole din soia; 1 lingura - ridichi; = ceasca - ulei; 1 lingurita - usturoi (pisat); 1 lingurita - ceapa (rasa); 1 lingurita - chilli rosu; 4 linguri - zahar; 4 linguri - sos de peste; 4 linguri - otet....
Te-a prins in mrejele ei bucataria thailandeza? Incearca atunci o noua reteta: pachetelele de primavara. Ingrediente:3 cesti ulei; 1 lingurita usturoi; 250 grame carne de porc; 2 morcovi; 2 bucati de telina; 1 lingurita de Maggi; 2 lingurite zahar; 100 grame muguri de fasole; 1 - 2 foi de...
Continuam astazi serialul dedicat mancarii thailandeze, cu un alt fel principal: taitei crocanti. Ingrediente si cantitati: 4 cesti ulei; 200 gr orez; 1/2 ceasca de otet; 1/2 ceasca zahar; 1 lingurita sare; 1 lingurita sos de tomate; 3 linguri usturoi; 2 oua; 1/2 ceasca zeama ceapa...
Astazi va prezentam o mancare specific thailandeza, folosita ca fel principal de mancare. Desi unele din ingrediente sunt mai greu de gasit, merita sa incercati sa le cautati. Ingrediente si cantitati: 2 cosuri lamaie 1 lingurita galangal feliat 1 lingurita chimen 1/2 cescuta coriandru 8...
Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de miel; 4 catei de usturoi, zdrobiti; 2 linguri cu sare; 2 linguri cu frunze de oregano, uscate si zobite; 1/2 de lingura cu piper; 1 cana cu vin rosu sec; 1/4 de cana cu ceapa verde, taiata marunt; 2 linguri cu zeama de lamaie; 2 linguri cu faina;...
Ingrediente si cantitati: 1 kg carne de miel; 1 ceapa tocata; 500 g ciuperci; zeama de lamaie; 1 legatura de patrunjel verde; 1 legatura de marar verde; 1/2 pahar cu vin rosu; 1 pahar cu smantana; 1 lingurita cu faina; sare si piper, dupa gust. Mod de preparare: 1. Se...
Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de miel dezosata, taiata in cubulete mari, cu aproape toata grasimea indepartata; 4 linguri de grasime de miel sau ulei vegetal; 1/2 de cana cu vin rosu; 2 linguri de faina; 1 lingura de cimbru; 1/2 sau 1 lingura de piper; 1 1/2 cana cu supa de pui;...
De Paste, in toate familiile se pregateste friptura de miel. Daca ai nevoie de idei noi pentru prepararea carnii, noi dorim sa iti venim in ajutor... Mai mult decat orice, ai grija sa nu faci prea mult exces de mancare de sarbatori! Mielul nu este foarte usor de digerat si iti poate provoca...
Iti recomandam azi o salata, pentru ca tot este sezonul legumelor si al fructelor. Nefiind un meniu greu, ne permitem sa iti dam si reteta pentru a prepara un desert amintind de-un dans de pe alte meleaguri. Salata andaluza Ingrediente : 300 g. rosii, 2 castraveti mici, 1 ridiche de iarna...