Phat Thai (Thai Fried Noodle)
Ingrediente: 3 cesti - orez; = ceasca carne de pui; 4 crevete; 2 oua;
1/3 ceasca - fasole din soia; 1 lingura - ridichi; = ceasca - ulei; 1
lingurita - usturoi (pisat); 1 lingurita - ceapa (rasa); 1 lingurita -
chilli rosu; 4 linguri - zahar; 4 linguri - sos de peste; 4 linguri -
otet.
Caliti ceapa si usturoiul pana devin aurii. Adaugati puiul si prajiti-l inainte de a fi gatit. Puneti in creveta, ridiche alba, boabe de soia. Spargeti ouale si amestecati. Adaugati zahar, sos de peste, otet. Chili rosu si amestecati bine. Puneti in taitei amestecati bine, adaugati ceapa, 1/2 de jumatate de muguri de fasole si amestecati pana se face. Puneti intr-o farfurie cu alune prajite muguri de fasole, morcov varza si lamaie feliata.
Caliti ceapa si usturoiul pana devin aurii. Adaugati puiul si prajiti-l inainte de a fi gatit. Puneti in creveta, ridiche alba, boabe de soia. Spargeti ouale si amestecati. Adaugati zahar, sos de peste, otet. Chili rosu si amestecati bine. Puneti in taitei amestecati bine, adaugati ceapa, 1/2 de jumatate de muguri de fasole si amestecati pana se face. Puneti intr-o farfurie cu alune prajite muguri de fasole, morcov varza si lamaie feliata.