Mancaruri
Pagina 49 din 58
La manastire, mancarea de post este mai buna decat cea "de dulce". Iata cateva retete oferite de maicuta Ileana, de la Agapia
Bucatari talentati s-au intrecut in luna octombrie in cadrul festivalului de arta culinara "D-ale Gurii Dunarii", care a avut loc in localitatea Uzlina, din Delta Dunarii...
Se pot face ciorba, paste, sosuri si chiar conserve. Invata si tu
Un fel delicios si foarte usor de preparat. In plus, inedit.
Aroma dulce mentolata a tarhonului merge de minune alaturi de perisoarele de pui.
Toamna este perioada in care intrebarea 'ce gatesc azi?' nu exista.
Sunt atat de gustosi, se fac usor, sunt buni si simpli, si garnitura, incat merita sa-i incerci. Din ingrediete rezulta patru - sase portii.
Am invatat primele taine ale bucatariei de la bunica. De la ea am inteles ca, a face mancare te face extrem de feminina.
Nu ai mancat in viata ta ceva mai bun! Este genul de mancare de care nu te mai saturi si care intra in meniul de baza al familiei. In plus, se face usor. Cantitatile sunt pentru sase portii.
O mancare spornica si usor de facut. Poti folosi si carne de pui si resturi de carne ramase de la o friptura. Cantitatile sunt pentru sase portii.
Este o nebunie gustoasa si colorata. Cantitatile sunt pentru sase portii.
Se poate spune ca este reteta de baza. Plecand de la aceasta, combinatiile posibile sunt o chestiune de gust si imaginatie. Ingredientele sunt pentru 6-8 persoane.
Quiche este un "ambalaj" de aluat umplut cu oua, smantana, arome si alte ingrediente, in zeci de posibilitati. Reteta de baza vine de undeva din Lorena franceza. Cea...
Daca vrei ceva rafinat, special si simandicos, atunci reteta de mai jos este solutia perfecta. Ingredientele sunt pentru patru-cinci portii.
Este sezonul strugurilor! Afla cum minunatele fructe ale toamnei pot fi combinate in preparate delicioase
Un preparat excelent, colorat, aromat si gustos. Bun si cald, bun si rece.
Este posibil sa fii tentata sa ceri acest fel de mancare intr-un restaurant de lux, dar acest deliciu poate fi preparat la tine in bucatarie. Reteta originara vine din Ile-de-France, iar ingredientele sunt pentru patru portii.