Mancaruri
Pagina 46 din 58
Grecii sunt maestri recunoscuti in acest gen de preparate. Incearca reteta cu incredere.
Este o reteta frantuzeasca, foarte gustoasa. Supa, care are o culoare verde formidabila, va fi cu siguranta si pe placul copiilor.
Dupa o iarna lunga, trufandalele trebuie sa intre in meniul de zi cu zi. Ce poate fi mai bun si mai sanatos decat mancarurile proaspete, preparate chiar inainte de masa de pranz (pentru ca toate sunt gata in 30-45 de minute) sau de cina, cu verdeturi, legume proaspete, suc de lamaie si sosuri...
Foarte bun, rafinat si foarte usor de facut. O reteta ideala.
Carnea de iepure se gaseste in supermarket. Iti recomand fie pulpele din spate, fie coastele (caz in care poti cere macelarului sa le taie in bucati). Carnea este frageda, dulce si se prepara repede.
Te sfatuiesc sa cumperi doar pulpe de rata, daca gasesti, dar merge la fel de bine si rata intreaga.
Nu iti spun decat atat: inceaca!
Este superlativul piureului de cartofi. Gustul, aroma si aspectul sunt de nota 10!
Cartofii pun in evidenta savoarea maslinelor.
Aroma este speciala, aspectul, rafinat.
Gasesti mai jos cateva preparate delicioase, pe care sunt sigura ca nu le-ai mai incercat, simple, din ingrediente care nu lipsesc din nicio casa, din niciun frigider si care se prepara repede.
Este o mancare foarte gustoasa si, in acelasi timp, un fel deosebit in care se poate manca pestele.
Este o mancare excelenta, indiferent daca esti sau nu vegetariana.
Cele mai inspirate solutii pentru vegetarieni si perioada de post