Mancaruri
Pagina 48 din 58
Legumele proaspete trebuie sa faca parte din alimentatia de zi cu zi, pentru aportul de minerale si vitamine pe care il ofera organismului. Pastrate in frigider, la fiecare 48 de ore, isi injumatatesc continutul de vitamine. Dovleceii devin palizi si moi, rosiile se mucegaiesc, iar ardeii se...
Un fel de mancare savuros, unde imaginata ta poate face minuni.
Desi numele preparatului nu spune multe, sosul folosit pentru peste si mirodeniile fac din aceasta mancare un vis sanatos.
Desi teoretic acest fel de a prepara mancarea este apreciat de toata lumea, foarte putini il folosesc. Gatitul la aburi este specific in bucataria asiatica, in general si mai ales in cea chinezeasca. Sunt binecunoscute cosurile din bambus. Avantajele acestui mod de a prepara mancarea sunt evidente:
Este o altfel de friptura. Pentru ca are seamana oarecum cu aceasta reteta poti incerc...
Este o supa eleganta care merita servita la o masa speciala. Se potriveste unui dineu, unde scopul este sa-ti lasi fara replica mesenii! Cantitatile sunt pentru sase portii.
Este o reteta frantuzeasca, inspirata din bucataria marocana. Combinatia de arome face carnea de pui incredibil de buna. Ingredientele sunt pentru patru portii...
Au tot ce le trebuie - si traditie, si rafinament. Excelente ca antreu, merg si ca fel de baza, mai ales daca ai gurmanzi la masa. Practic nu au nevoie de garnitura, dar daca vrei sa imbogatesti acest fel de mancare...
Ce ar fi sa incerci sa prepari altceva, dar folosind aceleasi ingrediente, traditionale, pentru Sarbatorile de Iarna? De exemplu, niste „frantuzisme” cu care sigur iti vei impresiona musafirii.
O reteta de gala! Secretul, pe care il stim doar noi, este ca se face foarte usor.
Este o reteta cu aer oriental, speciala si rafinata, dar deloc greu de facut.
Iata cateva idei pentru a transforma o masa clasica, intr-una eleganta. De Sarbatori esti alaturi de...
Un mod extrem de usor de a prepara pestele. Este o reteta care se preteaza excelent la crap.
Gustos, rafinat si aromat. Un fel in care poate fi preparat orice fel de peste, oricand.
Poti folosi orice fel de peste, dar cel mai bine se potriveste un peste mai gras, fie de apa dulce, fie oceanic.
Postul Craciunului este impanat cu zile in care se poate manca peste pe saturate.
Este imposibil sa nu-ti placa, chiar daca sunt mai dificil de facut.
Este minunata, la fel de buna atat in post, cat si in perioadele "de dulce".