Cauta in 21.052 retete

Mancaruri

Pagina 50 din 58
Reteta este originara din Ile-de-France, iar ingredientele sunt pentru patru portii. Prepara aceasta bunatate chiar inainte de a o servi si foloseste morcovi tineri. Ai nevoie de maxim 30 de minute.
Lasa-te sedusa de retetele delicioase cu morcovi
O supa traditionala. Excelenta calda, numai buna pentru inceputul de toamna. Ingredientele sunt masurate pentru sase portii.
O specialitate de care te vei indragosti. Ingredientele sunt calculate pentru sase portii.
Un sos delicios, bun si la paste, dar si la orice preparat (carne prajita sau rasol).
... sau cum i-ar spune un sicilian autentic “mozzarella melanzano”, o teribil de gustoasa asociere intre branza traditionala a italienilor si legumele sfarsitului de vara.
Bucataria italieneasca nu inseamna doar pizza si paste. Complete, complexe si savuroase, preparatele traditionale sunt combinatii inspirate, din care rezulta mancaruri gustoase si foarte sanatoase.
Un mod inedit de a prepara telina. Inedit si foarte gustos. Este o mancare in sine pe care o poti servi ca antreu sau garnitura la friptura la gratar. Delicios!
O mancare autentic orientala, pe care o poti face si la tine acasa.
Combinatia dintre dulceata telinei si gustul specific al nucilor face din aceasta salata o adevarat salata regala!
Extrem de aromat si cu un gust cu totul special. O mancare in sine sau o garnitura rafinata pentru un peste fin sau o friptura la gratar.
Eu iubesc telina. In China este considerata ca fiind unul dintre cele mai eficiente alimente pentru intinerirea corpului si a mintii.
Extrem de gustos. Mai mult, pentru acest sufle chiar nu conteaza daca se lasa sau nu!
Este o minunatie! Este o mancare in sine, dar si o delicata garnitura, pentru peste sau carne.
Alege, pentru aceasta reteta, fasole rosie, gata fiarta. Este cea care da gustul special mancarii.
Foarte bune, usor de facut, dar migaloase.
Iti recomand sa folosesti fasole gata fiarta. Alege doua tipuri de fasole: alba si rosie, alba sau pestrita.
O mancare lejera si foarte gustoasa.
Fasolea este un inlocuitor excelent al carnii, buna in perioadele de post sau in dietele vegetariene, fiind una dintre legumele bogate in proteine de buna calitate. Contine si o cantitate mare de fibre care asigura un tranzit intestinal bun si toate acestea, asociate, cu un continut caloric redus.
O reteta simpla, pe care trebuie sa o incerci.