Sufle de ciuperci
Extrem de gustos. Mai mult, pentru acest sufle chiar nu conteaza daca se lasa sau nu!
Ingrediente:
jumatate de kilogram de ciuperci, trei linguri unt, patrunjel, o lingura de suc de lamaie, patru oua, doua linguri de smantina grasa, patru linguri pesmet, sare, piper.
Mod de preparare:
Taie ciupercile felii subtiri si inabusa-le in unt. Lasa-le pe foc pana se evapora bine apa. Adauga sucul de lamaie si lasa-le sa se raceasca. Adauga smantana si galbenusurile, apoi pesmetul. Amesteca. Bate albusurile foarte bine si adauga-le incet. Toarna compozita intr-o cratita unsa cu unt si da la cuptor, la foc mic, 30 minute.
Ingrediente:
jumatate de kilogram de ciuperci, trei linguri unt, patrunjel, o lingura de suc de lamaie, patru oua, doua linguri de smantina grasa, patru linguri pesmet, sare, piper.
Mod de preparare:
Taie ciupercile felii subtiri si inabusa-le in unt. Lasa-le pe foc pana se evapora bine apa. Adauga sucul de lamaie si lasa-le sa se raceasca. Adauga smantana si galbenusurile, apoi pesmetul. Amesteca. Bate albusurile foarte bine si adauga-le incet. Toarna compozita intr-o cratita unsa cu unt si da la cuptor, la foc mic, 30 minute.