Cauta in 21.052 retete

Mancaruri

Pagina 51 din 58
Pepenele galben, ca oricare alt fruct galben si dulce (caise, piersici, mere), se combina excelent cu branzeturile.
Atentie! Este un preparat doar pentru cei dispusi sa incerce ceva inedit.
Gustoasa si speciala, potrivita pentru zilele de vara, este o mancare si un tonic in acelasi timp.
Impreuna, pepenele galben si castravetele formeaza un senzational cocktail hidratant. Un fel de mancare in sine, o garnitura sau un aperitiv sofisticat. Tu alegi!
Te-ai gandit vreodata sa faci supa din pepene? Sau sa-l combini cu mozzarela si castravete?
Sunt incredibil de bune, si gata in doar 20 de minute.
La origine, mancarea se cheama “Ratatouille”, dar eu nu am inteles de ce! Stiu doar ca este foarte gustoasa.
Grecii adora vinetele. Daca incerci aceasta reteta, le vei adora si tu!
Simplu, gustos si usor de preparat.
Sanatoase si foarte gustoase, vinetele trebuie sa fie vedetele meselor tale, in august
Ca sa intelegi cat este de buna aceasta combinatie, trebuie sa o incerci. Are ceva din aerul simandicos al retetelor frantuzesti, dar greseala ii este iertata, pentru ca nu este foarte greu de preparat. Ingredientele sunt pentru patru portii.
O mancare delicioasa, usor de facut, cu aer mediteranean, unde combinatia dintre masline si aroma rosiilor este perfecta. Ingredientele sunt pentru sase portii.
Cu o aroma specifica si un gust dulce acrisor, savoarea rosiilor adevarate este pe cale sa fie uitata. Si asta pentru ca, pe de o pare le mancam in tot cursul anului, iar...
O mancare spectaculoasa, aromata, care poate fi felul principal la o cina speciala, pregatita de tine, acasa. Secretul este ca se face si usor si repede.
Am adunat o noua serie de retete, aromate si gustoase. Recolta este rezultatul celui de-al doilea tur prin bucatariile europene.
Este delicioasa. Berea fragezeste carnea si ii da un gust cu totul special. Nemtii prepara aceasta reteta cu bere neagra, dar se poate si cu bere blonda. Ingredientele sunt pentru sase portii.
Ceea ce poate ai avut ocazia sa mananci prin restaurantele europene este foarte diferit de ceea ce se prepara in bucatarii. Te invit intr-un tur european, cu retete incercate
Vara, plantele aromate nu ar trebui sa lipseasca din niciuna din mancarurile tale. Cine poate...
Daca ti-a ramas vreo bucatica de carne de miel prin congelator, iata reteta potrivita. In loc de miel, poti folosi carne de vitel.
Este excelenta, arata foarte bine si se prepara relativ usor. Cantitatile sunt pentru sase portii.