Cauta in 21.294 retete

Paste cu vinete

Sunt incredibil de bune, si gata in doar 20 de minute.

Ingrediente: trei vinete, patru - cinci rosii, doi catei de usturoi, ulei, sare, piper si paste (late si lungi sau macaroane)

Preparare:  
Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet.  Curata si taie in bucatele vinetele. Caleste-le in ulei incins, apoi pune-le sa se scurga pe un servet absorbant.

Piseaza usturoiul si caleste-l putin. Adauga rosiile taiate in bucati, cat se poate de mici. Adauga vinetele si lasa totul pe foc pret de cateva minute. Poti pune fie putin vin alb, fie putina apa. Potriveste de sare si piper.

Scurge pastele, spala-le si caleste-le in ulei. Amesteca pastele cu toppingul de vinete.

Serveste-le simple sau cu parmezan ras si presara cateva fire de verdeata

Comentarii (4)

  • violeta  pe 10 mar 2012, 11:15
    Paste cu vinete

    Cred ca sunt bune desi mi se par putin cam grele si necesita destul de mult ulei .Nu cred ca va fi o problema . Voi incerca un artificiu .

  • roro  pe  9 aug 2012, 22:14
    paste cu vinete

    Am incercat aceasta reteta si pot spune ca e un esec total.Vinetele au iesit amare cu toate ca le-am lasat la scurs si am urmarit intocmai instructiunile.Au ajuns la gunoi .Nu voi mai incerca aceasta reteta.

  • scrisulici  pe 25 sep 2012, 19:54
    paste cu vinete

    Cel mai probabil pastele au iesit un esec pentur ca rosiile nu se pun NICIODATA inaintea legumelor de fiert/calit/ pentur ca atunci acestea nu se mai fierb/ calesc. Eu va sfatuiesc sa caliti intr-adevar usturoiul cu ceapa, apoi sa puneti vinetele si sa le lasati pana se inmoaie si isi pierd aspectul buretos, apoi vinul, piperul sarea, si la sfarsit rosiile.

  • carmen  pe 20 sep 2013, 13:20
    pasta

    dupa ce se fierbe pasta se prepara imediat pentru a fi servita calda si nu se spala niciodata pentru ca nu mai are gust.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod