Cauta in 138.697 retete

Supe si ciorbe

Pagina 1 din 11
Spanacul se numără printre alimentele cu cele mai înalte valori nutriţionale, cu un conţinut mare de substanţe nutritive, vitamine şi minerale. Profită de beneficiile aduse de spanac cu o supă delicoasă.
Savurează o supă gustoasă a cărei preparare nu-ţi va răpi mult timp. În plus, este foarte săracă din punct de vedere caloric. Poftă bună!
O reţetă uşoară, ideală pentru zilele de dietă. Ai nevoie de roşii, ceapă şi usturoi. Poftă bună!
Eşti în căutare de noi reţete care să te ajute să rezişti întreaga perioadă de post? Îţi venim în ajutor cu o idee delicioasă. Poftă bună!
Sărac în calorii, dar bogat în nutrienţi, broccoli este una dintre legumele care nu trebuie să lipsească din alimentaţie. Ţi-am pregătit o nouă reţetă pentru o supă cremoasă delicioasă. Poftă bună!
Avocado se numără printre alimentele cu cele mai înalte valori nutriţionale, cu un conţinut mare de substanţe nutritive, vitamine şi minerale. Profită de beneficiile aduse de avocado cu o supă delicoasă.
Poate fi consumată la cină, mai ales dacă sunteţi la dietă. În plus de asta, se prepară rapid şi este delicioasă.
O reţetă simplă, dar foarte gustoasă, ideală pentru mesele în familie. Ai nevoie de mazăre, praz, unt şi smântână. Poftă bună!
O supă uşoară şi bogată în nutrienţi este ideală pentru zilele în care nu vrei să petreci mult timp în bucătărie. Poftă bună!
Încearcă această supă deasă delicioasă, nelipsită de pe mesele italienilor, dar nu la fel de populară precum celebrele paste. Iată cum să o prepari:
Am tocat marunt ardeii grasi, ceapa si morcovul si le-am pus la fiert in 2 litri de apa cu un praf de sare si de piper. Am lasat legumele sa fiarba timp de 15 minute, dupa care am adaugat rosiile tocate marunt. Am lasat totul la fiert inca 20 minute, dupa care am adaugat fideaua. Se lasa sa...
Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate,spumam , adaugam morcovii taiati in patru pe lungime, strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr-un bol separat adaugam galbenusurile de la oua...
Se ia puiul si se parleste deasupra focului de la aragaz sa scapam de eventualii tulei ramasi. Se freaca cu malai si sare dupa care se spala .Se portioneaza, se spala cu apa rece din nou iar portiile facute se pun la fiert la foc mic. Se ia spuma din cand in cand. Legumele se curata, se spala...
In oala in care vom pregati supica incingem uleiul si vom cali putin ceapa taiata rondele si usturoiul strivit dupa care adaugam rosiile taiate cuburi,cand s-au inmuiat putin adaugam zaharul,vegeta si piperul impreuna cu apa si fierbem 20 minute.Dupa acest timp mixam continutul adaugam in...
Morcovul se taie batonele subţiri. Se calesc uşor, la foc iute, 2-3 minute in ulei , apoi se adauga ceapa tocata marunt, şi ardeiul taiat rondele. Se calesc în continuare înca 2-3 minute, apoi se adauga cartofii, curaţaţi de coaja, taiaţi cubuleţe. Se presara sare şi...
Legumele se curata si se pun la fiert in apa cu sare, taiate in bucati marisoare. Dupa aproximativ 15 minute se adauga si dovleceii curatati si taiati cubulete. Intr-o tigaie topeşti untul si pui bucatile de pui la rumenit cateva minute. Stingi cu supa de legume fierbinte şi continui...
Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei incins, dupa ce s-a rumenit, se adauga apa si orezul spalat. Se lasa sa dea in clocot si se adauga loboda spalata si tocata. Separat se face omleta in ulei. Se adauga la ciorba, apoi se pune otet si se da un clocot. Se adauga usturoiul si laptele...
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare...
se curata salata verde, se spala foarte bine si se pune la fiert in apa clocotita cu sare, impreuna cu usturoiul taiat feliute. Se caleste ceapa in untura, se stinge cu zeama in care a fiert salata si se adauga la ciorba. Se lasa sa fiarba 20 de minute .Se i-a vasul de pe foc, se potriveste...
Intr-o oala se pune la fiert supa (sau apa) şi când dă în clocot se pune orezul şi se lasă şi el să fiarbă 20 minute. Intre timp, se amestecă iaurtul, faina şi un gălbenuş. La urmă, se pune încet supă amestecând şi diluând. Apoi se toarnă în...