Cauta in 77.444 retete

Supe si ciorbe

Pagina 1 din 12
Apariţia cepei verzi este momentul mult aşteptat de noi toţi primăvara. Cu ajutorul ei, împreună cu alte verdeţuri putem găti o supă delicioasă!
Spanacul este la mare căutare în această perioadă. Bucură-te de toate beneficiile frunzelor verzi cu o reţetă simplă şi sănătoasă!
Nimic nu poate fi mai potrivit pe vreme rece decât o ciorbă fierbinte. Acest preparat tradiţional de porc este perfect pentru serile geroase!
Vrei să scapi de kilogramele în plus şi nu mai ştii ce să mănânci? Încearcă această supă faimoasă pentru slăbit, care arde caloriile şi conţine numeroase vitamine şi minerale.
Este o supă delicioasă şi foarte uşor de preparat, în care poţi adăuga câţi cartofi şi câtă şuncă vrei. Descoperă reţeta!
Ai avut ocazia să consumi supă gulaş ungurească şi vrei să o prepari şi tu acasă? Descoperă aici reţeta perfectă!
Uşor de zis, uşor de făcut! Puţin bacon oferă exact ce trebuie pentru ca supa de mazăre să aibă o savoare deosebită. Încearc-o şi tu!
Încearcă această supă de sezon dacă vrei să încerci ceva nou în bucătărie. Are un gust deosebit şi este foarte uşor de preparat!
Această supă de dovleac este foarte sănătoasă şi aromată. Se prepară imediat şi ai nevoie doar de ingrediente de sezon!
O reţetă cu un gust deosebit, supa de ceapă poate fi făcută foarte uşor folosind cuptorul cu microunde.
Cu un aspect irezistibil şi cu un gust aparte, această supă cremă este consistentă şi hrănitoare. O alegere perfectă pentru un weekend în care vrei să găteşti ceva deosebit!
O supă rece, răcoritoare, emblemă a Andaluziei, regiunea sudică spaniolă arsă de soare şi măturată de vântul uscat din Africa, Gazpacho este ideal într-o după-amiază călduroasă de weekend.
Mazărea merge de minune cu menta, iar dacă le vei folosi împreună la o supă cremă vei obţine o reţetă foarte gustoasă, hrănitoare şi cu efect detoxifiant.
Fie iubești ciorba de burtă, fie o urăști. Dacă te numeri printre fanii înfocați ai acestui preparat tradițional, iată o rețetă simplă, care te va ajuta să obții o ciorbă delicioasă. Poți folosi burta de vită prefiartă, pe care o găsești în supermarket, dar și burta crudă,...
Vrei o reţetă sănătoasă pentru zilele în care ţii post? Încearcă ciorba de cartofi, un preparat clasic din bucătăria tradiţională românească, bogat în legume hrănitoare.
Ciorba de perişoare cu carne de vită este o mâncare tradiţională românească, aşa că trebuie să ştii să o găteşti perfect!
Pentru perişoare puteţi folosi carne tocată de porc, de vită sau amestec, dar e important ca aceasta să nu fie prea grasă.
Tarhonul este o plantă aromată folosită de mult timp în bucătăria tradiţională românească pentru a oferi savoare preparatelor din carne de porc sau oaie. Dar gustul său aromat se potriveşte de minune şi pentru un preparat numai pe bază de legume. Încearcă ciorba de cartofi cu...
Usturoiul este un antibiotic natural pe care e bine să îl consumi periodic. Această supă are un gust delicios şi îţi întăreşte sănătatea mai ales în zilele în care te simţi slăbită sau eşti răcită.
Ciorba de burtă falsă este o variantă mult mai uşoară a clasicei şi celebrei ciorbe de burtă. Pentru că burta de vită este înlocuită cu ciuperci pleurotus, această reţetă poate fi preparată şi pentru persoanele vegetariene.