Cauta in 139.624 retete

Mancaruri

Pagina 1 din 51
Este un preparat cu care să îți aștepți prietenii pe la tine, mai ales dacă printre ei sunt domnișoare sau doamne obsedate de greutatea lor, însă destul de pofticioase.
Vrei ca orezul tău să rămână bob cu bob, exact ca cel din restaurant, dar nu ştii cum să-l prepari? Această reţetă este o alternativă sănătoasă şi săracă în calorii la clasicul risotto.
Poate fi un prânz excelent și rapid pentru zilele în care ești la birou, dar poate fi și o cină ușoară care te va sătura fără doar și poate.
Fie că eşti vegetariană sau vrei să mănânci mai sănătos, acest preparat este excelent atât ca fel principal, cât şi pe post de garnitură.
Este o pâine ușor dulceagă, densă, dar și pufoasă, tocmai bună pentru a unge dulceață copiilor dumneavoastră înainte de a pleca la școală!
În numai jumătate de oră obţii o masă delicioasă şi sănătoasă. Somnul este unul dintre cele mai sănătoase tipuri de peşte, fiind foarte bogat în acizi graşi omega 3.
Te-ai săturat de preparate din carne şi vrei o masă uşoară, benefică şi pentru siluetă? Încearcă o reţetă bazata doar pe legume. Poftă bună!
Descoperă cât de uşor poţi să prepari o friptură delicioasă într-un mod sănătos! Combină cu roşii cherry şi ciupercuţe pentru un prânz delicios.
O reţetă ideală pentru serile petrecute acasă, alături de prieteni. Invitaţii tăi vor fi impresionaţi de acest preparat delicios, care este şi simplu de pregătit!
Prepară o reţetă simplă care înlocuieşte pastele din făină de grâu cu zucchini sau dovlecel pentru a reduce conţinutul caloric. Este perfectă pentru persoanele care doresc să slăbească.
O reţetă simplă, pe care o poţi prepara în maximum jumătate de oră, fiind ideală pentru serile din timpul săptămânii când trebuie să găteşti ceva rapid.
Vrei o reţetă uşoară, dar în acelaşi timp delicioasă, pentru o masă în familie? Îţi venim în ajutor cu o nouă idee. Poftă bună!
Broccoli este o "legumă-concentrat" de nutrienţi valoroşi: vitaminele A şi C, acid folic, fier, calciu, proteine şi fibre. Iată o reţetă delicioasă pentru a-l include în alimentaţia ta:
1. Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele pentru sosul de vin si turnati amestecul peste muschi. Marinati muschiul timp de 2 ore. 3. Taiati ceapa rondele, iar prunele si caisele uscate in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu...
1. Puneti piciorul de porc si carnea de vita cu os in vasul de gatit sub presiune. 2. Adaugaticeapa, morcovii, radacinile de pastarnac curatate in prealabil, sarea, boabele de piper negru, foile de dafin. Turnati apa. 3. Preparati in modul LA ALEGERE, temperatura: 101ºC,...
Se curata pestele cod de solzi, se taie cozile , se decapiteaza, se taie pe lungime apoi se portioneaza in bucati potrivite si se spala cu apa rece.Se lasa sa se surga de apa apoi se condimenteaza. Legumele se curata de coaja, se spala si se taie astfel: cartofii-cuburi,morcovii- rondele,...
Rosiile se spala, se sterg si se coc pe plita sau pe gratar. Se curata apoi de coaja si se paseaza cu furculita. Peste rosii se adauga usturoiul pisat sare si apa si se omogenizeaza bine.. Am servit sosul cu carnaciori prajiti si mamaliga .
Mod de preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de preferinta si verzi si rosii (aveti grija sa nu fie iuti).Se taie cu un cutit in dreptul cotorului si se scot semintele; capacelul se pastreaza, cu tot cu codita, pentru ca se poate acoperi ardeiul cu el, dupa ce se umple, astfel incat...
Se unge tava cu ulei, apoi se aseaza un pat realizat din legume taiate cubulete sau dupa preferinte: ceapa, morcov, telina, pastarnac, mazare, ardei gras diferite culori, alte legume dupa preferinte si ce se gaseste prin bucataria fiecaruia. Peste acestea se presara bucatele de kaizer si...