Cauta in 138.594 retete

Mancaruri

Pagina 1 din 51
În numai jumătate de oră obţii o masă delicioasă şi sănătoasă. Somnul este unul dintre cele mai sănătoase tipuri de peşte, fiind foarte bogat în acizi graşi omega 3.
Te-ai săturat de preparate din carne şi vrei o masă uşoară, benefică şi pentru siluetă? Încearcă o reţetă bazata doar pe legume. Poftă bună!
Descoperă cât de uşor poţi să prepari o friptură delicioasă într-un mod sănătos! Combină cu roşii cherry şi ciupercuţe pentru un prânz delicios.
O reţetă ideală pentru serile petrecute acasă, alături de prieteni. Invitaţii tăi vor fi impresionaţi de acest preparat delicios, care este şi simplu de pregătit!
Prepară o reţetă simplă care înlocuieşte pastele din făină de grâu cu zucchini sau dovlecel pentru a reduce conţinutul caloric. Este perfectă pentru persoanele care doresc să slăbească.
O reţetă simplă, pe care o poţi prepara în maximum jumătate de oră, fiind ideală pentru serile din timpul săptămânii când trebuie să găteşti ceva rapid.
Vrei o reţetă uşoară, dar în acelaşi timp delicioasă, pentru o masă în familie? Îţi venim în ajutor cu o nouă idee. Poftă bună!
Broccoli este o "legumă-concentrat" de nutrienţi valoroşi: vitaminele A şi C, acid folic, fier, calciu, proteine şi fibre. Iată o reţetă delicioasă pentru a-l include în alimentaţia ta:
1. Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele pentru sosul de vin si turnati amestecul peste muschi. Marinati muschiul timp de 2 ore. 3. Taiati ceapa rondele, iar prunele si caisele uscate in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu...
1. Puneti piciorul de porc si carnea de vita cu os in vasul de gatit sub presiune. 2. Adaugaticeapa, morcovii, radacinile de pastarnac curatate in prealabil, sarea, boabele de piper negru, foile de dafin. Turnati apa. 3. Preparati in modul LA ALEGERE, temperatura: 101ºC,...
Se curata pestele cod de solzi, se taie cozile , se decapiteaza, se taie pe lungime apoi se portioneaza in bucati potrivite si se spala cu apa rece.Se lasa sa se surga de apa apoi se condimenteaza. Legumele se curata de coaja, se spala si se taie astfel: cartofii-cuburi,morcovii- rondele,...
Rosiile se spala, se sterg si se coc pe plita sau pe gratar. Se curata apoi de coaja si se paseaza cu furculita. Peste rosii se adauga usturoiul pisat sare si apa si se omogenizeaza bine.. Am servit sosul cu carnaciori prajiti si mamaliga .
Mod de preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de preferinta si verzi si rosii (aveti grija sa nu fie iuti).Se taie cu un cutit in dreptul cotorului si se scot semintele; capacelul se pastreaza, cu tot cu codita, pentru ca se poate acoperi ardeiul cu el, dupa ce se umple, astfel incat...
Se unge tava cu ulei, apoi se aseaza un pat realizat din legume taiate cubulete sau dupa preferinte: ceapa, morcov, telina, pastarnac, mazare, ardei gras diferite culori, alte legume dupa preferinte si ce se gaseste prin bucataria fiecaruia. Peste acestea se presara bucatele de kaizer si...
Ingrediente reteta : 1pui sau1kg ciocanele,1/2 kg de cartofi,sare piper,boia,vegeta,1ardei rosu,o ceapa,1catele de usturoi,1morcov,patrunjel verde,2cani de apa Preparare reteta : se spala puiul se lasa la scurs si se taie in buc in cazul in care aveti ciocanele le spalati doar si le puneti la...
orezul se pune la fiert cu sarea. separat se caleste o ceapa, se adauga pe rand taiate cubulete: rosiile, ardeiul, vanata. se taie marunt telina si se pune in cratita alaturi de ramurelele de cimbru. se pun condimentele: sare, piper si boabele de mazare. se acopera si se da la foc mic aprox...
1. Se pun orezul şi laptele de soia într-o cratiţă de mărime medie, se amestecă şi se aduce la punctul de fierbere. Se reduce intensitatea focului imediat (ca să nu se taie laptele de soia). Se acoperă cratiţa pe jumătate cu un capac şi se fierbe uşor 40-45 de minute pe un...
Ceapa se taie marunt si se pune in ulei sa se caleasca putin, se adauga pastaile spalate si taiate de 3 cm. Se adauga apa cat sa fie la nivelul pastailor si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierte, se adauga rosia curatata si taiata marunt. Se lasa sa fiarba pana sunt pastaile moi. Se...
Ceapa se spala, se taie marunt si se caleste usor in ulei, se adauga rosia tocata marunt si decojita. Dupa ce da cateva clocote, se adauga cartoful taiat cuburi si o ceasca cu zeama de supa. Se lasa sa fiarba, la sfarsit se ingroasa stufatul cu o lingura de faina diluata in apa. Se...
Dovleceii se curata de coaja si se taie felii. Oul se bate ca pt omleta se adauga faina si condimentele. Feliile de dovlecel se tavalesc prin amestecul de ou si se prajesc in ulei. Usturoiul se curata, se piseaza si se ameste cu iaurtul.