Cauta in 79.900 retete

Paste

Pagina 6 din 9
Urzicile se spala si se oparesc in apa, apoi se paseaza putin la blender. Ceapa tocata fin se caleste in ulei si se adauga urzicile peste ea, se pun si cateva linguri de zeama de la urzici si se lasa sa fiarba pentru 5-10 min, Se adauga si usturoiul pisat fin si se condimenteaza. Spaghetele...
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare, se amesteca...
Se pregateste sosul astfel: se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Intr-un wok se incinge uleiul de masline si se soteaza ceapa cu usturoiul; se adauga rosiile tocate, sucul de rosii, zeama de lamaie, zaharul, si se lasa la fiert aproximativ 10 minute, pana capata consistenta unui...
Intr-o oala de 5l umpluta pe treisferturi cu apa, punem sare si cand da un clocot adaugam tagliatelle de spanac si lasam sa fiarba intre 8-11 minute, cat scrie pe ambalaj. Nu punem ulei in apa, deoarece pastele absorb uleiul, nemaiputand ulterior sa absoarba sosul. Cand sunt fierte, le trecem...
Punem la fiert intr-o craticioara apa impreuna cu cateva linguri ulei de masline si un praf sare.Cand clocoteste punem farfallele. Cand s-au fiert le scoatem intr-o sita si le trecem sub jet de apa rece ca sa se opreasca procesul de fierbere si sa nu se lipeasca unele de altele. Intr-o...
Se taie marunt ceapa si ardeiul si se calesc in 50 ml de ulei incins. Se adauga o cana de bulion si 2 cesti de apa si se lasa pana cand mai scade sosul. Intre timp ne ocupam de spaghetti pe care le pregatim conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand a mai scazut sosul nostru, adaugam...
Taiem salota sau ceapa si maslinele in feliute foarte subtiri si le calim in 2-3 linguri ulei de masline pentru 2-3 minute. Adaugam fileurile de ansoa scurse bine de uleiul in care au fost conservate si amestecam pe foc mic inca 2 minute,Scurgem tonul foarte bine si-l desfacem in mici...
1. Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna cu vinul alb sec, 1 lingurita rasa de sare, foile de dafin si atata apa cat sa-l acopere (poza 1). Se pune pe foc mic si se fierbe timp de 10 minute, intorcandu-se la jumatatea timpului, dupa care se scoate...
Mai intai preparam salata.Spalam sfecla si o punem la fiert in apa cu putin sare pentru o ora, o ora si un sfert pana in momentul in care furculita intra bine in miezul sfeclei. Lasam sfecla la racit. Pestele il spalam bine, il taiem fasii (nu subtiri) apoi il condimentam cu sare si piper...
Ai nevoie de o reţetă uşoară pentru o cină rapidă? Eva.ro îţi recomandă această reţetă care combină pastele cu un sos uşor de usturoi, pătrunjel şi ulei de măsline.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se vantura sau se trec sub un jet de apa rece. Le amestecam cu 2 linguri de ulei. Stafidele le lasam cateva momente in apa fierbinte. Ouale le mixam, dupa care adaugam laptele, zaharul si esenta de vanilie....
Ceapa si morcovul se curata si se taie rondele. Intr-un wok se pune o lingura de ulei de masline, se incinge bine si se adauga ceapa. Se lasa la foc mic pana devine transparenta, nu arsa, dupa care se pune si morcovul rondele. Se adauga 4 cani de apa, cana de vin si se lasa la fiert pana este...
Se fierbe bine fasolea(se schimba apa de 3 ori),intr-o tigaie calim usor ceapa si o adaugam si pe ea la fiert,dupa ce fierbe bine adaugam 2 linguri de secretul gustului si 2 frunze de dafin si lasam sa fiarba.Apoi dupa ce a fiert bine si zeama devine tulbure adaugam si bulionul si bagam...
Eşti înnebunită după paste şi eşti mereu în căutare de noi combinaţii şi reţete delicioase? Eva.ro îţi recomandă o reţetă încercată de Andreea Raicu cu fettuccine, roşii şi busuioc. Poftă bună!
O reţetă delicioasă de paste cu brânză gorgonzola. Se prepară foarte uşor, nu necesită mult timp şi este irezistibil de bună.
Dacă vrei să schimbi puţin reţeta de paste şi să faci alte combinaţii în afara de cea cu sosul de roşii şi carne tocată, Eva.ro îţi recomandă pastele fettuccine cu dovlecei.
O reţetă simplă, foarte uşor de preparat, dar şi foarte gustoasă. Somonul este un peşte bogat în Omega 3 şi magneziu, de aceea nu ar trebui să vă lipsească din dietă.
O alegere potrivită pentru masa de prânz sau cină sunt pastele cu avocado şi somon afumat. Eva.ro te învaţă o reţetă nouă şi diferită faţă de ceea ce ai gustat până acum.
Pastele combinate cu diverse legume şi peşte constituie o masă consistentă şi sănătoasă. Eva.ro îţi recomandă o reţetă delicioasă de paste integrale cu somon afumat, broccoli şi boabe de mazăre.
Uşor de preparat, spaghetele cu somon sunt perfecte pentru o cină rapidă şi săţioasă.