Cauta in 21.294 retete

Paste cu ciuperci de post

Ingrediente

- 1 punga de paste penne, fara ou - 500 g de ciuperci - 2 cepe mici - 2-3 catei de usturoi - 1 cutie pasta de tomate - 1 legatura de patrunjel verde - 1 lingura cu busuioc uscat - sare, piper dupa gust - ulei

Mod de preparare

Primul pas este sa pui pastele penne la fiert in apa cu sare, potrivit instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp, curata si spala bine ceapa si taie-o marunt. De asemenea, si usturoiul trebuie curatat si tocat marunt. Ciupercile trebuie sa le cureti, sa le speli si sa le tai cubulete. Intr-o tigaie unsa cu putin ulei caleste ceapa si usturoiul. Cand au inceput sa capete o culoare aurie adauga ciupercile si lasa-le cateva minute, pana se inmoaie. Potriveste cu sare si piper si adauga busuioc. Cand toate acestea sunt aproape gata adauga pasta de tomate si lasa-le sa fiarba pana incepe sa scada. Scurge apa de la paste si asaza-le pe o farfurie intinsa. Toarna amestecul cu ciuperci si presara patrunjelul tocat marunt. Pastele cu ciuperci de post se servesc calde.

Reteta trimisa de biby_smacky.

Comentarii (1)

  • Cristiana  pe 10 apr 2013, 19:50
    Reteta Paste de post !!!

    Pentru orice paste puteti face un nemaipomenit sos de post, O alternativa pentru a manca bine si pentru a respecta zilele de post sunt pastele cu ciuperci. Acest tip de paste sunt o mancare satioasa si hranitoare. In plus, sunt usor de preparat. Ingrediente necesare - 1 punga de paste penne, fara ou - 500 g de ciuperci - 2 cepe mici - 2-3 catei de usturoi - 1 cutie pasta de tomate - 1 legatura de patrunjel verde - 1 lingura cu busuioc uscat - sare, piper dupa gust - ulei Timp de pregatire: 25-30 de minute Timp de gatire: 30-35 de minute Timp total: aproximativ 65 de minute Dificultate reteta: redusa Cantitate: 4 portii Insa prefer sa merg la Quasi Pronti Bucuresti din Afi Cotroceni, deoarece dupa o zi grea de munca ma pot relaxa mancand pastele sau pizza preferata deoarece iti poti alege orice combinatie de ingrediente, Multumesc si spor la bun gust !

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod