Paste
Pagina 5 din 9
Se încălzeşte unt şi ulei de măsline într-o tigaie de inaltime peste medie la temperaturi ridicate. Adaugati usturoiul si gatiti până devine maro auriu. Fiţi atenţi să nu se arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplăcut. Se toarnă uşor jsupa din...
Preparare: Se pun pastele să fiarbă. Se scot, se trec prin jet de apă rece și se lasă să se scurgă. Separat, se curăță ciupercile şi se spală bine în câteva ape. Se curăță ceapa, se spală și se taie rondele subțiri. Se călesc în uleiul de măsline și se...
Carnea de pui se taie cubuleţe și se fierbe. Păstrăm o cană din supa în care a fiert, pentru a o folosi mai târziu. Într-o oală mare se aduce la fierbere apa ușor sărată. Când fierbe se adaugă pastele și se fierb pentru 8-10 minute. Se scurg și se pun...
Se topeste untul intro-o tigaie incinsa, se adauaga ceapa taiata marunt, bucatile de rosii taiate cubulete, o ceasca de apa si se lasa la fiert 10 minute. Se amesteca si se pun pe rand, sarea, piperul, oregano, cateii de usturoi taiati feliute si maghiranul. Se pune la fiert 1,5 litri de apa...
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi taiati feliute, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare,...
se fierb spaghetele conform timpului de pe ambalaj intr-o tigaie separat se caleste kaiserul;dupa ce pastele sunt fierte se adauga in tigaie peste kaiserul rumenit si se toarna usor oul batut cu sare si piper,se amesteca pana cand tot oul sa gatit ,se condimenteaza dupa gust si se serveste cu...
Se pun la fiert spaghetele intr-un oala la care punem apa si un pic ulei, cand fierberea este aproape gata punem sare. Se fierb 8 minute dupa care foarte bine se intorc. Intr-un teflon punem ulei ceapa maruntita, deci tare bine feliate in mici bucati se pregatim ceapa punem peste ceapa ardei...
Se pune apa la fiert cu sarea, apoi se adauga spaghetele. Dupa fierbere se scurg si se adauga sosul de rosii. Deasupra se presara o ploaie de patrunjel, daca doriti se poate pune si parmezan.
Se da drumul cuptorului, sa fie incins cand bagam tava cu cannelloni in el. Se pune uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa, ardeiul iute si morcovul. Se adauga rosiile, frunzele de patrunjel si vinul sau supa de pui si un varf de lingurita de sare, pentru ca rosiile sa lase sucul. Se lasa...
Ceapa si morcovul se curata si se taie rondele. Intr-un wok se pune o lingura de ulei de masline, se incinge bine si se adauga ceapa. Se lasa la foc mic pana devine transparenta, nu arsa, dupa care se pune si morcovul rondele. Se adauga 4 cani de apa, cana de vin si se lasa la fiert pana este...
Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Intr-o tigaie adanca punem la incins 2 linguri de ulei si uleiul scurs de pe conserva de ton,adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul pisat si le lasam la prajit 8 minute.Apoi se adauga o cana de bulion,un pahar de apa,sare si piper si...
1. Se fierb pastele. Între timp, se rupe şunca în bucăţi mici şi se prăjeşte în ulei de măsline până când se rumeneşte şi este crocantă; se pune într-un vas. 2. Se scurg pastele, punând deoparte puţină apă în care au fiert, apoi se...
O reteta vazuta pe facebook, care mi-a facut cu ochiul :)si am incercat-o: Aveti nevoie de: 350 gr spaghete, vreo 14 crenvusti, sare. Fiecare crenvusti se taie in trei bucati si se infig cate 6-7 spaghete in fiecare bucata. Eu am preferat sa iau mai multe spaghetii si sa pun mai crondele de...
Tocam marunt ceapa si usturoiul. Carnea o taiem in fasii subtiri, lungi de 4-5 cm. Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei de masline si adaugam ceapa si usturoiul la calit. Lasam doar 1 minut, apoi punem bucatile de carne si mai lasam cam 5 minute sa se caleasca putin si bucatile de carne, iar...
1. Se pun foile de lasagna să fiarbă, în apă cu sare şi cu 2 linguriţe ulei de măsline şi se lasă să dea în câteva clocote. După ce s-au înmuiat, se scot în sită şi se lasă să se scurgă. 2. Separat, carnea de vită se toacă şi se căleşte...
Pentru început, se pun 2 litri de apă într-o oală, cu sare şi ulei de măsline, se lasă să clocotească 3-4 minute şi se adaugă spaghetele. Se amestecă uşor cu o lingură de lemn ca să nu se lipească între ele şi se lasă să fiarbă la foc mic, conform...
Pastele se fierb la foc mic. Intre timp, se calesc ciupercile cu o lingura ulei de masline si 3-4 catei de usturoi taiat marunt. Se adauga apoi rosiile taiate cuburi si se lasa pe foc mic cca 15 minute. Cand sunt fierte, pastele se scurg si se trec prin jet de apa rece si se pun in vasul de...
Preparare Incepem cu prepararea sosului de carne: in uleiul incins calim ceapa tocata marunt impreuna cu foile de dafin pana se inmoaie. Se aduga carnea tocata si se prajeste la foc mediu spre mare, amestecand din cand in cand pana se evapora toata apa pe care o lasa si apoi incepe sa se...
Cu o lingurita scobim miezul de la avocado. Il punem intr-un vas si punem zeama de lamaie peste el ca sa nu oxideze. Pasam miezul de avocado cu furculita. Tocam marunt rosia ceapa si patrunjelul. Le punem peste pasta de avocado, asezonam cu sare si un praf de chilli si amestecam. Daca este...
Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul, se dau pe razatoare cei 2 morcovi si se calesc in tigaia in care s-a incins in prealabil uleiul de masline. Se adauga ciupercile(champignon) taiate in cuburi si se pune un capac, asteptind sa lase apa ciupercile. Se adauga vinul, sarea si piperul...